Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Gran Paradiso padlólapok – a természet ihlette, a gyártó megalkotta

Az olasz Del Conca gyár nagy múltra tekint vissza, követi a aktuális lakberendezési trendeket, így az Gran Paradiso fahatású gres porcelán padlólap családot is e szellemben alkották meg. Különböző színárnyalatokban elérhetőek, melyek kül-, és beltérbe egyaránt alkalmasak.

A Gran Paradiso padlólap kollekció megalkotásakor a designerek a fa hatású megjelenéssel, jó ár-érték aránnyal, valamnt kül- és beltérbe is megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező padlólapot álmodtak meg, melyet sikerült is elérniük.

Érdekesség: a Del Conca Gran Paradiso termékcsalád nevét a Gran Paradiso hegységről kapta. A Gran Paradiso az egyetlen 4000 méteres hegy, mely csak olasz területen fekszik, így tehát a Gran Paradiso a legmagasabb olasz hegy. A hegyet először 1860-ban mászták meg, és azóta is az egyik legkönnyebben megmászható hegynek tartják, ám a csúcsa igen nagy hegymászói gyakorlatot igényel.

A ihletet adó hegy tulajdonságai a Gran Paradiso padlólapokban küllemben, és műszaki paraméterekben is megmutatkoznak.
Magas kopásállóságának köszönhetően otthonunk bármely helyiségébe burkolhatóak, nagy igénybevétel esetén is. Fagyálló mázas greslapok, R9-es csúszásmentességgel. Bátran burkolhatjuk kültérre: csodálatos erkély és/vagy terasz lehet az eredmény.

A Gran Paradiso padlólap kollekció minden tagja burkolható padlófűtés estén is, ekkor mindenképp flexibilis csemperagasztót, fugázót használjunk!

A Gran Paradiso kerámia padlólapok a 20*80 cm-es méretükkel a nagyméretű padlólapokhoz sorolhatók, a fához megszólalásig hasonló hidegburkolatok. E kollekció elemeit alkalmazhatjunk a lakás bármely helyiségébe, hisz fagyálló, PEI 4. kopássállóságú mázas gres padlólapok. Hosszú, nagy méretű designja, és a famintás erezet hatására avatatlan szemeknek szinte fel sem tűnik, hogy nem fa burkolatot látnak.

A kollekció arany, bézs és dió színben kapható, Gran Paradiso optikai díszítéssel, válogatott darabokkal rendelkezik, ahol a geometriák és a színek szórakoztatják a szemet, letisztult vonalvezetéssel. Kiegészítő elemként falra összehangolt mozaik burkolat tartozik a kollekcióhoz, melyek tökéletesen kiteljesítik a gyűjteményt.

A padló- és falburkolatok alapvető szerepet játszanak az otthoni környezetben, ezért a Del Conca csapata a Gran Paradiso kollekció designjával a fák meleg hatását igyekezett e lapokba sűríteni, ennek köszönhetően tökéletes alapot nyújt azok számára, akik minimalista stílust szertnének otthonunkba, mégis barátságos kisugárzással.

Read previous post:
Fahatású padló újraértelmezése: Atelier padlólap kollekció

Korunk technikai fejlődése a padlólap gyártásban is megmutatkozik. Egyre több és egyre különlegesebb hidegburkolat kínálatból választhatunk, a fahatású, természetes megjelenésű...

Close