Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Fényűző luxus a csempézett felületeken

Különleges csempét választott, és unalmasnak tartja hozzá az átlagos fugázót? Válassza a Mapei Mapeglitter, vagy Metalic fugázóanyaghoz adható fényes porpigmenteket, így bármilyen színű fugázó választása esetén garantáltan különleges végeredmény érhető el.

Kerapoxy Easy Design fugázóanyag és a MapeGlitter vagy Mapecolor Metalic fényes porpigment kombináció több, mint 500 színkombinációt tesz lehetővé, így bártan szabadjára engedheti fantáziáját.

A Mapei fémes színű MapeGlitter vagy Mapecolor Metalic a Kerapoxy Easy Design fugázóval keverve szikrázó fémes fugázóhabarcsot képez, amely alkalmas minden típusú csempe hézagának fugázására, különösen hatékony megjelenést biztosítva fémes hatású csempével, és/vagy üvegmozaikokkal burkolva.

A meglepően látványos és különleges csempézett felületekért válassza a Mapei szikrázó szikrázó MapeGlitter, vagy a metálfényű Mapecolor Metalic pigmenteket.

Gondoljon csak bele, hogy milyen fantasztikus látványt nyújt, ahogy a fugázó csillogása napszaktól függően változik. Egészen hihetetlen, hogy egy konyha vagy fürdőszoba csempéje a fugázóanyagnak köszönhetően teljesen máshogyan néz ki a reggeli napsütésben, a déli ragyogásban, illetve az esti naplementében.

A MapeGlitter és Mapecolor Metalic pigmentek csak Kerapoxy Easy Design fugázóhoz adva használhatóak, ugyanis a pigmentek műgyanta alapúak. E kombinációk használatával áttetsző, különösen dekoratív bevonat érhető el, amely javítja a színezett felületek megjelenését.

A Mapei csillám fuga úszómedencékhez és kültérre egyáltalán NEM használható. Alkalmazásakor mindig figyelembe kell venni az előírt bekeverési arányokat, mely a termék adatlapján is megtalálható.

A MapeGlitter ezüst és világos arany színben érhető el, valamint kérésre 22 további színben rendelhető. Extra csillógó fugát eredményez, mely legjobban a fémes hatású és üveglapok, üvegmozaikok esetén érvényesül. A Mapei MapeGlitter csillám fuga egyedülálló hatást kölcsönöz burkolatainak.

Mapecolor Metalic egy nagyon jó minőségű gyöngyházfényű csillám alapú porpigment fémes hatás eléréséhez, amely előre adagolt tasakokban kapható. Megfelelő keverés esetén nagyon vonzó kivitelű fémes fugázóanyagot kapunk, amely fokozza a burkolat élénk, ragyogó és dekoratív megjelenését.

Mapei Kerapoxy Design fuga + Mapecolor Metalic

Javasoljuk, hogy a homogén keverék elérése érdekében a kívánt színű Mapecolor Metallic-ot a Kerapoxy Easy Design fugázó 700-hoz (Színtelen) adja hozzá. A Mapecolor Metallic keverése a Kerapoxy Easy Design fugázó más színeihez számos különböző intenzitású és árnyalatú fémes hatást eredményez. Javasoljuk, hogy végezzen előzetes tesztet, mivel az eredmény a használt színektől és mennyiségektől függően változhat a maximális 3 tömeg% adagolásán belül, hogy a fugázó/habarcs bedolgozhatóságát ne befolyásolja.

Bátran álmodjon extra fényes, vagy metál fényű csempézett falakat konyhájába, fürdőszobájába, és valósítsa meg a Mapei csillogó, metálfényű termékeivel. Ezen termékek használatát ajánlott szakemberre bízni a kívánt eredmény elérése érdekében.

Mapei Kerapox Design fugázó + MapeGlitter

Read previous post:
Kézműves báj otthonunk bármely helyiségében, modern kisugárzással

Engedje, hogy elvarázsolja a rusztikus tökéletlenség! Ragno Look csempe kollekciója fantasztikus kézműves jellegű burkolatnak tűnik, melynek neutrális lágy színei éppúgy elvarázsolnak, mint...

Close