Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Kézműves báj otthonunk bármely helyiségében, modern kisugárzással

Engedje, hogy elvarázsolja a rusztikus tökéletlenség! Ragno Look csempe kollekciója fantasztikus kézműves jellegű burkolatnak tűnik, melynek neutrális lágy színei éppúgy elvarázsolnak, mint a merészebb árnyalatai. Kiemelendő az egyedi design-ja, mellyel izgalmassá képes tenni a belső tereket, valamint sikkes méretaránya és merészebb színei egyedi felületeket teremtenek otthonában. 

Akik szeretik az aprólékos szépséget, az kifinomult részleteket, amelyek egy egészet alkotnak, akik vonzódnak a kézművességben rejlő egyediséghez, azok számára a Ragno Look kollekciója ideális választás. Az egyediség az apró hibákban, a finom variációkban rejlik, amelyek kiemelik az anyag természetét.

A Ragno Look kézműves esztétikával rendelkező kisméretű csempe kollekciója, amely a kerámia hagyománya előtt tiszteleg, mindezt a leginnovatívabb gyártási technológiákkal, hogy minden darabot egyedivé tegyen.

Az idő és a tér, az emlékezet és a hagyomány megidézése a kortárs ízlés szerint újraértelmezett, remek kis felületekben. Anyagok, formák és színek, a kézzel készített csempe tiszta kifejezőereje.

A Ragno Look csempe kicsi, nagyon fényes téglalapok sokaságát adja a falon, mely még a legsötétebb színekben is élénkíti a belső tereket. Eredeti esztétika, amelyet a mázak és színek aprólékos összhangjával értek el, egyértelműen utalva a majolika edénygyártásra.

A nagyon kicsi, mindössze 6×24 cm-es méret, és a rendkívül modern arányalatok sokoldalú fektetési mintákra inspirál a falakon. Ultrafényes, semleges Bianco, Beige és Nero színek kombinációja, valamint az erősebb, világosabb árnyalatok, Ocra, Avio, Blu és Oliva, az igazán exkluzív  belső terekhez.

A Ragno Look kollekció jellemzője az egyértelmű különbségek a textúrában és a mintában ugyanazon a gyártási sorozaton belül. Érdemes a csempéket egyszerre több dobozból venni, hogy a színek és minták nagyobb változatossága garantálható legyen a természetesebb hatás érdekében.

A Look kollekció alkalmas otthonunk bármely helyiségébe, kompromisszumok nélkül, hogy otthona egyedi, ultra modern, mégis hagyományokhoz fűződő összképet nyújthasson.

Read previous post:
Modern színharmónia, 3D felületek, eklektikus megjelenés: Vida burkolatok

A Ragno Vida kollekció színei és felületei olyan atmoszférát teremtenek a helyiségben, amelyben a kényelem és a funkcionalitás találkozik. A Ragno...

Close