Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Karakteres desing, barátságos kisugárzás: Mofém Zenit csaptelepek

Barátságos ám mégis karakteres kisugárzás jellemzi a Mofém Zenit csaptelepeket. Mindazoknak tökéletes választás, akik víztakarékos, modern, szögletes megjelenésű csaptelepet keresnek, ám szeretnének mégis barátságos lágyságot az összképbe. 

A Zenit csaptelep családdal indul a Mofém választék felső kategóriája. E csaptelep kollekció tagjainak mindegyike tartalmaz olyan tulajdonságokat, melyek megkülönböztetik őket az eddigiektől. A mosdó és bidé csaptelepeknél a vezérlőegység és a felső sík találkozásánál nem alakult ki vállrész, így rendkívül könnyen tisztán tartható. A fogantyú enyhén felfelé tart, így nagyobb helyet biztosítva a kéz számára használatkor.

Az egyre népszerűbb mosdótálakhoz igazodva született meg az eddigi legmagasabb csaptelep a Mofém választékában a Zenti magasított mosdó csaptelep formájában. A kádtöltő és zuhany csaptelepek az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkeznek, az új típusú takarótányér pedig még egyedülállóbbá teszi formájukat.

A Zenit csaptelep családdal a Mofém csaptelepekben eddig nem látott megoldásokat felvonultató zuhanyrendszerek is megérkeztek a választékunkba.
A termosztátos és hagyományos zuhanyrendszereken kívül megtalálható egy alsó kifolyócsővel rendelkező modell is, mely kis fürdőszobákba praktikus megoldást jelent. További újdonság a forradalmi Dual Control zuhanyrendszer, mely a hagyományos és termosztátos technológiát ötvözi.

Mofém Zenit csaptelepeket kiváló minőség, modern és időtálló megjelenés, visszafogott elegancia jellemzi, kényelmes használattal, egyszerű és praktikus design-al.
Lekerekített sarkai, barátságos vonalvezetése, fényes króm felülete teszi tökéletes megjelenésűvé, egykaros kivitele pedig egyszerű használatot tesz lehetővé. Vízkőmentes perlátora pedig csak emeli népszerűségét.

A Mofém Zenit csaptelep család műszakilag is kiszolgál szinte minden igényt, hisz például a magasított mosdó csaptelep mellett kétféle, megszokott magasságú mosdó csaptelepből is választhatunk.

Mofém Zenit csaptelepek általános jellemzői:

  • jó ár-érték arány
  • egykaros, fényes króm teli fogantyú
  • vízkőmentes perlátor
  • gyorsrögzítő rendszer
  • 5 év garancia

Megbízható kivitel, modern, időtálló design, és a takarékos üzem ami a Mofém Zenit csaptelepeket leginkább jellemzi. Jó ár-érték arányával kiváló magyar termék!

Read previous post:
Visszafogott elegancia, időtálló design: Kludi D-Vise csaptelepek

Kludi D-Vise csaptelepek visszafogott eleganciája modern és időtálló design-t képvisel. E  termékcsaládot a kényelem, a hosszú élettartam jellemzi, melyben kiemelkedő...

Close