Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Fürdőszoba felújítás, bontás nélkül? Lehetséges!

Amikor felmerül a vágy, hogy felújítsuk a fürdőszobát, általában azért van, mert ütött-kopottnak látjuk. Ez a kép legtöbb esetben az elszíneződött, megkopott fuga miatt alakul ki. Ám ilyen estben a fürdőszoba felfrissítéséhez, megújításához nem kell azonnal szétverni a teljes burkolatot!

Mivel a csempék, padlólapok rendszerint időállóak, nem fakulnak, nem kopnak, ahhoz, hogy frissnek, újnak hasson a fürdőszoba, elegendő a fugát felújítani – és persze előfordul, hogy a fürdőszoba bútorok is megérettek a cserére, de ez már egy másik téma lesz.

A fuga felújításával újjá varázsolhatja a fürdőszobát, bontás nélkül!

Mivel a fürdőszoba elhasználódott külsejét a kopott, elszíneződött fuga is adja, ezt egyszerűen felújíthatjuk saját magunk is a Mapei Fuga Fresca használatával, mely több színben kapható.

Mapei Fuga Fresca színskála

Elsőként alaposan tiszítsuk meg a falakat, padlófelületet, különösen a régi fugát. Makacs szennyeződés esetén ajánljuk a Mapei Keranet savbáziú tisztítószert (márvány felületeken nem használható!).

Ha megtörtént az alapos tisztítás, várjuk meg, míg telejsen megszárad a felület, majd kenjük át a fugát a Mapei Fuga Fresca szivacsfejjel ellátott tubusának segítségével.

A Fuga Fresca-val történő “kezelés” eredménye az lesz, hogy friss, üde színe lesz a fugának, valamint jelentősen csökken a vízfelvétele. Ennek hatása a gyakorlatban – az üde, újnak ható design-on kívül – hogy ellenállóbb, könnyebben tisztítható lesz a felújított fugánk mind a padlón, mind a falakon.

A Fuga Fresca nem csak az elöregedett, elkoszolódott fuga felújítására nyújt megoldást.

Megunta a fuga színét? Szeretné feldobni a fürdőszobát, olcsón, ám látványosan?
A Fuga Fresca segítségével a régi fugát annak kikaparása nélkül könnyedén “kicserélheti”, azaz átszínezheti egy Önnek tetsző, eltérő színre.

 

Read previous post:
5 tipp az álomkert megvalósításához

Napjainkban egyre nagyobb az igényünk arra, hogy otthonunk szabadtéri területei otthonunk kiterjesztésévé váljon. Vágyunk arra, hogy az otthoni pihenés, kikapcsolódás...

Close