Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Fürdőszobai inspirációk II.

Igazán különleges fürdőszobára vágyik? Inspirálódjon nálunk! A fehér klasszikus szín a fürdőszobában, ám fa harmóniában, vagy hangsúlyos kiegészítőkkel, karakteres fugaszínnel különlegessé varázsolhatjuk. A 3D hatású csempével, vagy beton hatással párosítva még tovább fokozhatjuk az egyébként klasszikusan fehér csempével burkolt fürdőszoba megjelenését.

Korábbi cikkünben inspiráltuk a fehér csempét fa hatású, vagy épp színes kiegészítőkkel mutattuk be, valamint az erőteljes fugaszínnel párosított fehér csempére is kitértünk, mely igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának.

3D elemek a fehér fürdőszobában

A fehér csempék 3D hatású dekorelemei egy-egy falon, falrészen feldobják a fürdőszoba összképét. Klasszikusan modern, letisztult kisugárzást kölcsönöznek, ha például fekete csaptelepekkel kombináljuk. Jó választás mellé fekete profillal rendelkező zuhanyfal beépítése, valamint játszhatunk az egyéb fürdőszobai kiegészítők színeivel is.

Zalakerámia, Carneval ZBK62007

Fehér csempe, beton hatással párosítva

A fehér színhez szinte bármilyen színnel jól kombinálható. Nem kivétel a natúr beton szín sem. Ma már beton hatású csempék, padlólapok terén is óriási a kínálat. Bátrabbak akár cementlap hatású csempével, padlólappal is kombinálhatják a fehér színekkel rendelkező fürdőszobát.

Read previous post:
Fürdőszoba inspirációk I.

A fürdőszoba új burkolatának kiválasztása körültekintést igényel, hiszen a hidegburkolatok hosszú távra meghatározzák a helyiség összképét, hangulatát.

Close