Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Fürdőszoba inspirációk I.

A fürdőszoba új burkolatának kiválasztása körültekintést igényel, hiszen a hidegburkolatok hosszú távra meghatározzák a helyiség összképét, hangulatát.

Választhatunk akár erőteljes, harsány színű csempét is, azonban, akik nem szeretnék magukat harsány színű fürdőszoba mellett elkötelezni, rengeteg alternatíva áll rendelkezésre. A legegyszerűbb fehér csempével is lehet vidám, életteli fürdőszobája a különféle kiegészítőkkel.

A fehér a tisztaság, a harmónia, az egyszerűség képviselője a fürdőszobában. Lehet az matt, vagy fényes fehér csempe, a letisztult összkép garantálható a megfelelő design-al rendelkező kiegészítőkkel.

Fehér csempe, fa harmóniában

Természetközeli, letisztult képet teremthetünk, ha fényes fehér csempét, vagy matt fehér csempét párosítunk valódi fa, vagy fa hatású kiegészítőkkel, fürdőszobabútorral. Fa hatású padlólappal igazán hangulatos eredményt érhetünk el.
Ajánljuk például a Zalakerámia Carneval kollekció fehér csempéjét, a Zalakerámia Canada kollekció padlólapjaival kombinálva.

Fehér csempe, hangsúlyos kiegészítők

Letisztult, modern fürdőszoba érhető el fehér metro csempével történő burkolással. Vidám hangulatot teremthetünk, ha színes szaniterekkel, színes törölközőkkel és egyéb kiegészítőkkel, például színes szappanadagolóval, egyéb kiegészítőkkel kombinljuk a fürdőszobai enteriőrt.

Fehér csempe, karakteres kisugárzású fürdőszoba

Szeretné karekteressé, rendhagyóvá tenni fürdőszobáját, fehér csempével? Válasszon erőteljes színű fugát hozzá, és máris egyedi hangulatot teremt. Szavazhat akár a fekete-fehér kombinációjára is, így a fekete fugázóval fugázott fehér csempézett fürdőszobájához fekete csaptelep, fekete profillal rendelkező zuhanykabin társulhat. Jó választás lehet a bordó, vagy piros fugaszín is, ekkor figyeljünk arra, hogy az egyéb kiegészítőket is e szerint válasszuk ki.

A fentebbi inspirációkat tekintve kijelenthető, hogy fehér fürdőszobai csempével is teremthetünk vidám, egyedi enteriőrt.

Read previous post:
Vigyen életet fürdőszobájába!

Előre bocsátjuk, hogy egy kicsit rendhagyó bejegyzés következik. Fürdőszobai kiegészítőről van szó, mely valóban élettel tölti meg a fürdőszobát! Egészen...

Close