Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba

Fürdőszobánk stílusa pihenésünk záloga

Fürdőszobánk a nyugalom szigete. Szinte mindegy, milyen sítust kedvelünk, legyen az modern, klasszikus, mediterrán, vintage, letisztult, vagy éppen high-tech, egy-egy mozgalmas nap végén a pihentető ellazulást egy kád forró vízben érhetjük el leginkább otthonunkban.

A fürdőszobánk életünk szerves része, reggel itt kezdjük, este pedig itt fejezzük be mindennapjainkat. Így berendezése fontos, hogy kényelmet, praktikumot nyújtson számunkra, temperamentumunknak megfelelően.

Gondos tervezés, kreativitás szükségeltetik csupán ahhoz, hogy napjaink kezdetén és végén stílusunknak, elvárásainknak tökéletesen megfelelő helyiségben végezzük a napi rituálét, mely felfrissít, vagy éppen ellazít. Tervezzünk bátran, inkább kicsit több ideig, hogy az eredmény tökéletesen megfelelő legyen.

furdoszoba-modernModern, energikus habitusunknak megfelelő fürdőszobánk letisztult formavilággal, elegáns kisugárzással, praktikus elrendezéssel teszi kényelmessé, gyorssá a mindennapi tisztálkodást, az energikus, pörgős reggeleket.

furdoszoba-countryVidéki, avagy country stílus némi romantikát csempészhet az esti ellazulásba, a rusztikus felépítésű, tartósságot, kényelmes otthonosságot sugárzó megjelenésével. Színei a fehér és a lágy, pasztell színek kombinációja, mely tökéletes harmóniát teremt a barna meleg természetességével. Egy kis helyiség, mely melegségével, szeretetével szinte körül ölel.

furodszoba-mediterran

 

Divatos, és kedvelt a mediterrán stílus, telt színekkel, mely a tüzes vörösben, a ragyogó sárgában és a meleg terrakottával teljesedik ki. A berendezés kissé rusztikus, fenyő vagy tölgy megjelenésű burkolattal, térben álló lemez káddal, mely kemény, robozstus lábakon állva biztonságot, kényelmet nyújtó pontja a helyiségnek a rusztikus padlózaton.

furdoszoba-vintage2Ragaszkodik a letűnt korok, régmúlt idők emlékeihez? A vintage stílus, mely közel hozza a múlt kellemes emlékeit egy-egy fürdőzés során. Régi tárgyak, kiegészítők, szabadon álló kád, kisméretű színes csempék, fahatású padlólap… mind-mind a múlt kellemes emlékeit idézve pihenteti tulajdonosát.

furdoszoba-tengerparti

 

Az igazán üdítő, tiszta, frissítő környezet a kék szín kedvelőinek a tengerparti stílusú fürdőszoba berendezés. Világos-, türkiz kék berendezés, fehérrel kombinálva, melyhez tökéletesen passzol a világos színre festett fa bútor, tengert idéző dekorációs elemekkel.
Üde, tiszta kék, a felfrissülés biztosítéka.

Fürdőszobánk kényelméhez, a meleg fürdő utáni komfortérzetünkhöz elengedhetetlen a kényelmes kádkilépő, a fürdőszobaszőnyeg használata. Kedveljük bármely stílust, egy jól megválasztott fürdőszobaszőnyeg nem vonja el a kíváncsi tekinteteteket a design fürdőszobánkról, vagy éppen annak dísze lehet.

Bármely stílus álljon is hozzánk legközelebb, bármely design-t is érezzük magunkhoz illőnek, fantáziánk, a kereskedések kínálata, és a gondos tervezés megteremtheti fürdőszobánkban is azt a hangulatot, mely ellazít, felfrissít, vagy éppen álomba ringat egy-egy mozgalmas, stresszes nap után.

Read previous post:
Milyen színű fugázó anyagot válasszunk?

Ha sikerült megtalálnunk az esztétikai és minőségi elvárásainknak megfelelő csempét vagy padlólapot, ne sajnáljuk az időt a tökéletes fugázó anyag...

Close