Beltér Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Világítás

Ismerje meg a GLOBO lámpák minőségi kínálatát

A Globo lámpák széles termékkínálata egyre népszerűbb az európai piacon. Széles palettán kínálnak különböző stílusú lámpákat, lámpacsaládokat, kül- és beltérre egyaránt. Stílusok, színek, trendek, melyek között válogatva minőségi design, vagy épp hétköznapi lámpát vásárolhatunk meg.

Az ausztriai GLOBO cég 1998-ban történt megalapítása óta mára már az európai lámpa kereskedők közül a legjelentősebb. Majd’ az egész nyugat-európai piac ellátása mellett világszerte több, mint 50 országban jelen van.

Otthonunk, környezetünk harmóniájának eléréséért a GLOBO lámpa családoknak is sokat köszönhetünk, hisz otthonunk minden helyiségébe azonos stílusú világítótestet helyezhetünk el. A cég termékei termékcsaládokban is elérhetőek, mind kültéri világítás, mind beltéri lámpák tekintetében.

Globo Bemmo lámpa család

A Globo lámpák szinte minden stílusban elérhetőek, mindig az aktuális lakberendezési trendekhez igazodnak. Legyen szó klasszikus, vagy modern, vintage vagy indusztriális, vagy éppen rusztikus környezetről, e lámpák között megtaláljuk a megfelelőt. A gyártó a tervezés során arra törekszik, hogy minden ízlést és igényt figyelembe vegyen, lámpái maximálisan igazodjanak a szerteágazó igényekhez, hogy mindenki a számára legideálisabb lámpát építhesse be otthonába. Ezért is a Globo lámpák szín– és anyaghasználata mindig az aktuális terndekhez igazodó, ugyanakkor korszakalkotó és ötletes. Mivel figyelembe veszik a változó és széleskörű váráslói igényeket, így az anyaghasználat is szerteágazó. Természetes, natúr anyagokat (fa, textil, bambusz, kagyló, kötél) épp úgy használnak, mint akrilt, fémet vagy épp műanyagot.

A világítástechnikai újdonságok a Globo aktuális kínálatában mindig megjelennek. A GLOBO Smart Light okos lámpák például új generáció az otthoni világításban. Globo Smart Light okos lámpák intelligens LED világítás formájában, energiahatékonyan valóban forradalmasítják otthonunlat. Egy okos lámpa beszerelésével rendkívül praktikus és izgalmas vezérléssel megoldhatja otthona helyiségeinek világítását, vagy akár hangulatvilágítást állíthat be, mindezt kényelmesen, a nélkül, hogy a villanykapcsolóhoz kellene lépnie.

A Globo széleskörű lámpa kínálatának köszönhetően mind beltéri világítás, mind kültéri világítás esetén lehetőséget ad arra, hogy a környezetünk maximálisan igazodjon stílusunkhoz.

Globo Lommy lámpák

Read previous post:
Gyorsan kivitelezhető, esztétikus burkolat a teraszra – WPC teraszburkolat

Aki időtálló, könnyen burkolható és könnyen tisztítható teraszburkolatot keres, annak a WPC teraszburkolat ideális választás. Nem igényel különösebb karbantartást, tisztítása,...

Close