Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás

Kerti burkolat kicsit másképp – burkoljunk áthelyezhetően

Bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat a kert és burkolatainak megtervezésénél, hisz a Novabell StoneCreek porcelán lapok választásával többféle fektetési módok közül választhatunk, melyeket akár kombinálhatunk is. E lapokat ugyanis fektethetjük akár fűbe, vagy kavicságyra, de akár a szokványos burkolási módot is választhatjuk… 

A StoneCreek lapok választásával exkluzív megjelenést adhatunk kertünknek, az egység megteremtésével, ugyanis a többféle fektetési mód lehetőséget teremt arra, hogy különböző területekre ugyan azt a burkolatot használjuk fel. Nézzük is a fektetési lehetőségeket:

A Novabell StoneCreek lapok fektetési módjai:

Kerti utak, járdák, és akár kerti pihenő burkolataként is kiváló választás. A természetesség és a kényelem ötvözete. Bármikor felszedhető, áttelepíthető, átalakítható a kert, nem kell új burkolatot vásárolnunk.

Bejáratok, teraszok, és kerti utak, járdák ideális burkolata. Ajánlott geotextília alkalmazása, hogy a kavicsból ne bújjon elő a fű, így minimális gondoskodással hosszú évekig gyöngyörködhetünk a látványban. Bármikor felszedhető a burkolat, átalakítható az összkép, egyszerűen.

Kerti utak, bejáratok, kocsibeálló, járdák burkolata a tengerparti hangulatot hozza el hozzánk a Novabell StoneCreek burkolat homokágyra történő fektetése.  Bármikor felszedhető a burkolat, átalakítható az összkép, egyszerűen.

Járdák, lépcsők stabil brukolata a burkolatragasztó habarccsal történő fektetés. Ez a módszer teraszok, erkélyek burkolása esetén is tökéletes választás. Nem felszedhető, áttelepíhető.

Erkélyre, teraszokra, medencék köré ajánlott e fektetési módszer. Bármikor felszedhető a burkolat, átalakítható az összkép. A lapok alatti terület lehetőséget ad arra, hogy pl. kábelt, csatornát elvezessünk alatta.

A legtöbb fektetési mód lehetőséget ad arra, hogy a Novabell StoneCreek burkolatunkat bármikor felszedjük és áttelepítsük más helyre, más design-al a nélkül, hogy sérülnének, vagy nagyobb erőfeszítést kellene tennünk. Kivétel ez alól a habarcsba, vagy más néven burkolatragasztóval történő fektetés.

 

Read previous post:
Modern, kifinomult kisugárzás a kertben különleges burkolattal

Korábban a Semmelrock AirPave kültéri gres porcelán lapokat mutattuk be, melynek kitűnő alternatívája a Novabell StorneCreek kültéri porcelán lap. Ideális,...

Close