Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba

Modern színharmónia, 3D felületek, eklektikus megjelenés: Vida burkolatok

A Ragno Vida kollekció színei és felületei olyan atmoszférát teremtenek a helyiségben, amelyben a kényelem és a funkcionalitás találkozik. A Ragno célja, hogy a különleges struktúrájú falicsempéken keresztül teremtsen harmóniát az otthonokban. A púderes és pasztell tónusok, valamint a gyanta hatás és a vakolat ihlette könnyed grafika változatos keveréke teszi látványossá a modern tereket.

A könnyed grafika textúrát és mélységet kölcsönöz a hat színből álló palettának – Bianco, Beige, Rosa, Verde, Fango és Azzurro – melyeket az egymodulos Foglia 3D struktúra egészít ki, a kollekció összes színében elérhető matt felülettel.

A Vida kollekció burkolatai praktikus, 30×90 cm-es falicsempék, 10 mm vastag fehéragyagból készülnek. A „rektifikált” azt jelenti, hogy a burkolólapok milliméter pontos, vágott élekkel rendelkeznek, amely tulajdonságot lézervágással és élcsiszolással érik el a gyártás során. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy minimális, szinte észrevétlen fugavastagsággal történjen a burkolás.

Három dekoratív minta teszi még teljesebbé a Vida falicsempe kollekciót, amelyek az innovatív Touch technológiával készültek. Egyedi megjelenését a fényes szemcsefelületű digitális tintasugaras nyomtatásnak köszönheti, amely rendkívül hangulatos és eklektikus hatást kelt.

A különböző méretű függőleges csíkok akvarell tónusokkal egyesülnek az Orizzonte Decorban, amely három színváltozatban – Beige, Verde és Azzurro – érhető el.

A Romantica Decor a virágos freskók retro hangulatát kínálja, Caldo és Freddo változatban.

Az Edera csempedekor tapéta hatást kelt, amely minimalista módon értelmezi a kúszónövények esszenciáját – Beige, Verde és Azzurro színekben kapható.

A Vida csempék lehetővé teszik akár teljes falak vagy boiserie panelek burkolását a mindennapi terek tiszta, elegáns megjelenésének létrehozása érdekében, természetes szépséget kölcsönözve a helyiségeknek.

A Vida kollekció korlátlan tervezési lehetőséget kínál, hiszen kiválóan kombinálhatjuk márvány-, kő- és betonhatású Ragno padlólap kollekciókkal is.

Read previous post:
A természetes kő inspirálta felületek: Ragno Richmond kollekció

A természetes kő inspirálta felületek a padlón és a falakon is exkluzív otthont teremtenek. A natúr, semleges színárnyalatok, valamint a...

Close