Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Padlólap

Klasszikus, vidéki, vagy mediterrán konyhára vágyik? Andalúzia padlólapokkal elérheti

A már-már rusztikus, kőhatású padlólapok népszerűsége ma is töretlen, klasszikus vagy mediterrán stílusba is tökéletesen illeszkedik. A Zalakerámia Andalúzia termékcsalád színvilágának köszönhetően, meleg, barátságos környezetet teremt maga körül.

A Zalakerámia Andalúzia padlólapok fagyállóak, így kül-, és beltérben egyaránt alkalmazható mázas greslapok. Kellemes, barátságos megjelenés a konyhában, vagy az erkélyen, teraszon egyaránt. Az Andalúzia padlólappal burkolt helyiségben elfogyasztott kávé illata és a környezet kisugárzása felfrissít és melegséggel tölt el.

Dekorelemeinek köszönhetően stílusos, egyedi enteriőrt hozhatunk létre. A lapok közepén található különböző minták a klasszikus stílust képviselik, mégis szívet-lelket melengető játékosságot kölcsönöznek az összképnek. Rendhagyónak mondható az Andalúzia dekor, hisz egy dobozon belül 5 féle mintával találkozhatunk, variálva (összesen 17 db padlólap).

Vidéki stílusú konyhába is jól illeszkedik az Andalúzia padlólap, hisz kisméretű téglára emlékeztető megjelenése vidékies hangulatot teremt, melyet a “téglák” közti mintás lapokkal fokozhatunk.

Mivel fagyálló greslapról van szó, így bátran burkolhatjuk kültérbe is, így teraszunk hangulatát – szó szerint – megalapozza. Felülete kemény, ellenálló, PEI 4. magas kopásállóságú, így erősen igénybe vett területeken is alkalmazható. Padlófűtés esetén is burkolhatjuk, kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve fugázóval rakható le a hőtágulás miatt.

Andalúzia padlólap természetes megjelenéssel és a greslapok minden előnyével tökéletes választás konyhába, előtérbe, teraszra, vagy a lakás bármely, nagyobb igénybevételű területére is.

Meleg, természetes kisugárzás, klasszikus vagy épp mediterrán, de akár vidéki stílus tökéletes padlólapja, mellyel barátságos környezetet hozunk létre otthonunkban.

A kőmintás padlólapok leginkább konyhában, teraszon, közlekedő területeken, folyosókon jellemzőek. Ennek ellenére merjünk álmodni, tervezni, hisz egyedi nappalit alakíthatunk ki egy jól választott kőmintás padlólappal, és vele harmonizáló lakberendezéssel.

Read previous post:
Trendi elegancia, geometrikus formák játékossága a Paradyz Orrion csempékkel

A modern lakberendezés letisztult megjelenésének követése jegyében született a Paradyz Orrios csempe család, melynek elemei a fürdőszobát és a konyhát...

Close