Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Természetes fa hatású hidegburkolatok, az otthon melegéért

Az idei lakberendezési trendek egyik szereplője a famintás padlóburkolat. E padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek, legyen szó laminált padlóról, vagy famintás kerámia padlólapról. A famintás kerámia burkolatok strapabíróak, vízállóak, e mellett természetes megjelenésükkel szinte bárkit magukkal ragadnak.

A fa lécre emlékeztető, a faerezet mintázatnak köszönhetően szinte megszólalásig hasonlítanak a valódi fára. Az O. G. Natural padlólap család méltán képviseli a famintás hidegburkolatokat.

Az O.G. Natural nagyméretű padlólapok bátran alkalmazhatóak konyhába, nappaliba, vagy akár fürdőszobába is, hisz kerámiaburkolat révén vizes helyiségekben is alkalmazható, épp úgy, mint a barátságos, meghitt, meleg nappaliban. Sőt, padlófűtés esetén is alkalmazhatóak, így akár a hálószobát is burkolhatjuk vele.

Natural Larice padlólap

Natural Larice padlólap

Általános jellemzők:

  • természetes kisugárzás
  • többféle színárnyalat
  • magas kopásállóság (PEI IV.)
  • kül-, és beltérbe is
  • padlófűtés esetén is alkalmazható

 

Natural Giorgio Oliva padlólap

Natural Giorgio Oliva padlólap

Ajánljuk az alábbi helyiségek bármelyikébe:

  • konyhába, étkezőbe
  • fürdőszobába
  • szobába, nappaliba, előszobába
  • folyosóra
  • hétvégi házba
  • garázsba, műhelybe
  • fedett teraszra, kerti pihenőbe

Az O.G. Natural padlólapok fagyállóságuknak köszönhetően kül-, és beltérbe egyaránt alkalmazhatóak, akár padlófűtés esetén is.

A famintás padlólapok akár a high-tech stílusba is beilleszthetőek. A Natural Giorgio Oliva padlólap a zöldes-szürkés, már-már fémes megjelenésével a letisztult design-otthon tökéletes burkolata.

Naturális színvilág, berendezés, a fa természetessége, mely a világos fa színű Natural Sbiancato padlólapban nyilvánul meg. Fehérre festett falakkal klasszikusan modern környezetet kölcsönöz.

Melegebb, élénkebb színeket kedvelő tulajdonos vágyait varázsolhatja elénk a Natural Noce Chiaro padlólap, mely világos dió színével hódít.

Ha a sötétebb színárnyalatot kedveli, válassza a vörösfenyővel hasonlatos színvilágú Natural Noce Scuro padlólapot.

Az O.G. Natural padlólapok kiváltják a fa parkettát, laminált padlót a konyhában, fürdőszobában, így időtálló burkolatot biztosíthatunk velük e helyiségekben. A modern technikának köszönhetően avatatlan szemek meg sem mondják, hogy nem valódi fa burkolatot látnak.

Természetességet, békét sugárzó otthonért válasszunk bátran fahatású hidegburkolatot, hisz a hidegburkolat tulajdonságainak köszönhetően időtálló, vízálló, rendkívül könnyen tisztítható, tisztán tarthatóak. Teremtsük meg otthonunk melegét az O.G. Natural fahatású padlólap családdal.

Natural Noce Chiaro padlólap

Natural Noce Chiaro padlólap

Natural Sbanchiato padlólap

Natural Sbanchiato padlólap

 

Read previous post:
Metro csempével a modern, vagy épp klasszikus otthonért

Különlegesen egyszerű, mégis hangulatteremtésük egyedi és példátlan. Ezek a metro csempék, melyek nagyvárosi hangulatot hozzák el otthonunkba. Nem véletlen, hogy...

Close