Burkolat Kültér, kert

Különleges eredmények a térkövezésben

Az egyre bővülő kereslet, és persze a kínálat a térkövek piacán is megmutatkozik. SW Umwelttechnik magyarországi gyára épp az idén ősszel adott hírt az okos térkövekről. Mindenesetre nagyon érdekes és elgondolkodtató a terchnológia, ám cikkünben egy olyan térkővel foglalkozunk, mely azoknak szól, akik különleges eredeményre, változatosságra és némi szabálytalanságra vágynak.

A Maroskő a gyártó prémium termékei közé tartozik. Ez egyáltalán nem meglepő, hisz mindazok számára készült, akik színben és formában is különlegességre törekszenek, prémium minőségben a térkövek terén.

A Maroskő kombi térkő 3 féle méretben kerül raklapra, 6 cm vastagságban. Egy raklapon 10,74 m2 térkő található.

Maroskő kombi térkő, széna szín

Méretei (1 sor/db):
10×20×6 cm: 12 db
20×20×6 cm: 9 db
20×30×6 cm: 8 db

A Maroskő kombi térkő többféle, melírozott hatású színben elérhető. Mivel anyagában színezett beton térkőről van szó, nem kell tartunk a kopástól.

A 6 cm-es vastagságú prémium minőséget figyelembe véve a Maroskő komnit térkövet bátran ajáljuk udvarába, sőt, akár kocsibejáróra is. Gyönyörű kerti utakat, kerti pihenőt alakíthatunk ki bármely színével. Hangulatos, változatos felületet teremt, melyre az egyhangúság biztosan nem lesz jellemző.

A barátságos környezet érdekében válassza bátran a Maroskő kombi térkövet. Meleg színáranyaltai a dióhéj, és a széna, melyek tökéletes alapot nyújtanak egy mediterrán környezetnek. A holdeső szín pedig masszív kisugárzású alapot ad szinte bármilyen stílusnak.

Read previous post:
Kertépítés, térkövezés

A kertrendezés egyik fontos eleme a kerti utak, terek kialakítása, melynél fontos a kényelmes használhatóság még esős időben is. A...

Close