Burkolat Kültér, kert

Viastein Grando térkövek – a természet találkozása a formatervezéssel

A Viastein Grando térkövek nagyformátumú, azaz nagy méretű térkövek. Elegáns, és időtálló teret képeznek, melyek kifejezetten jól illenek a modern stílushoz, ám a klasszikus enteriőrbe is otthonos hangulatot sugároznak.

A Viastein Sempre Grando térkövek kreatív lehetőségeket rejtenek magukban, hisz többféle méretben, és színben állnak rendelkezésre. A GRANDO termékcsalád minden terméke elmozdulásmentes távtartó rendszerrel van ellátva, így biztosítva a nagyméretű lapokból kialakított burkolatok állandóságát magáncélú felhasználás esetén éppúgy, mint nagyforgalmú és terhelésű közterek, utak és parkolók építésénél.

A Viastein Sempre Grando térkövek egyedi igények szerint kialakítható nagyformátumú térkő rendszert alkotnak.

Egy raklapon háromféle méretet találunk, egységesen 6 cm vastagságú lapokból.
Méret: 30 x 30 cm, 45 x 30 cm, 60 x 30 cm
Egy raklapon összesen 10,8 m2 térkő található, soronként 1,08m2.

A Sempre Grando térkő lapok vegyesen vannak soronként a raklapon elhelyezve. A letisztult formarendszerhez háromféle árnyalt szín társul. Gépi lerakásra van előkészítve, de kézzel lerakva, változatos kötésben egyedi felületek alakíthatóak ki. Ahhoz, hogy árnyalt színek esetén kiegyensúlyozott színképet kapjunk, javasoljuk a rakásnál egyszerre több raklapról, vagy sorból venni a térköveket.

Sempre Grando térkő, trüffelbarna

A Viastein Sempre Grando térkövekkel vízáteresztő rendszer alakítható ki 1–3 mm kőzúzalékkal fugázva.

Gyalogos és személyautó forgalomra is alkalmas térkő rendszer, így kerti közlekedő, kerti pihenő, és kocsibeálló kialakítására is ajánljuk.

A Sempre Grando térkövek egyedi felületkezelésének köszönhető rendkívül strapabíróak, ellenállóak a szennyeződésekkel, vízzel, foltokkal szemben. Hőkezelő impregnálási eljárással készülnek, mely hosszú távú védelmet nyújt.

A Viastein Sempre Grando térkövek természetes kisugárzásukkal a tájba illeszkedő felültet adnak modern, és klasszikus környezetben egyaránt.

Sempre Grando térkő, grafit

Read previous post:
Különleges eredmények a térkövezésben

Az egyre bővülő kereslet, és persze a kínálat a térkövek piacán is megmutatkozik. SW Umwelttechnik magyarországi gyára épp az idén ősszel...

Close