Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás

Lakásból otthont kőburkolattal

Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kő falburkolatok használata nem csak kültérben, hanem egyre szélesebb körben beltérben is.
Míg főként kültéri burkolatként használtunk kőhatású falburkolatot homlokzat, lábazat vagy kerítés alapzat burkolataként, mára már a lakás egyre több pontján fellelhető.

Tény, hogy kőburkolatok széleskörű elterjedését az egyre csak növekvő kínálatnak köszönhetjük.

laminalt_padlo_konyha

Laminált padló konyhában

Otthonunk igazán hangulatos, meghitt környezetének megteremtéséhez számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre. Padlóburkolatok esetében kiemelkedő szerep jut a laminált padlónak, mely nem csak küllemének, hanem a gyártástechnológiai fejlődésnek is köszönheti népszerűségét. Gondoljunk csak bele a pl. 10 évvel ezelőtti, és a mai laminált padló kínálatban mekkora különbséget ismerhetünk fel? A mai desing, és strapabíróság, kopásállóság szinte össze sem hasonlítható a korábbival. A fahatású laminált padlók megjelenésükkel is melegséget árasztanak, ám ma már mintázatok tárháza vár minket a kereskedésekben.

A falburkolatok tekintetében sincs ez másképp. A kereskedelemben megtalálható kőhatású falburkolatok rendkívül sokféle designnal érhetők el, felületi kialakításuk szinte bármilyen igényt képesek kielégíteni. A legnépszerűbbek a természetes kőre szinte megszólalásig hasonlóak, ám a kisméretű tégla design sem megy ki a divatból.

fabrostone-pietra

Fabrostone Pietra falburkoló

A kőhatású falburkolatok rusztikus megjelenése ellenére jól illeszthető a modern kialakítású otthonokhoz, ám a klasszikus berendezéshez is. Köszönhető mindez a hatalmas szín-, és mintaválasztéknak.

A Fabrostone gyár hazánk kiemelkedő fal-, és padlóburkoló gyártója, mely egy magyar tulajdonú családi vállalkozás. Falburkolataikban, és padlóburkolataikban sikeresen ötvözték a magyar kerativitást a tradicionális olasz formavilággal, a termékek eleganciája megfelel a modern kor magas szintű elvárásainak. Design és időtálló minőség, amit a Fabrostone képvisel.

A Fabrostone falburkoló termékei fa-, kő-, és kisméretű tégla hatású design-nal érhetőek el, különböző termékcsaládokban, és színekben. Modern vagy klasszikus megjelenés, elegánsan letisztult, vagy melegen mediterrán otthonába keres falburkolatot, érdemes megtekinteni a Fabrostone falburkolat termékpalettát.

fabrostone-rustica-belter

Fabrostone Rustica falburkoló tégla

fabrostone-rustica

Fabrostone Rustica falburkoló

A Fabrostone kőhatású falburkolatok természetességet kölcsönöznek otthonunknak. A falburkoló termékeik beltérbe, valamint kül-, és beltéri felhasználásra is készülnek.

Érdemes külön megemlíteni a Rustica falburkoló téglát, mely bontott tégla szerű rusztikus megjelenésével különleges burkolatot kölcsönöz a falfelületnek önmagában is, ám díszítőelemként 12 féle címeres tégla közül választhatunk.

Kőburkolatot falra nemcsak a desing, hanem az időtállóság miatt is érdemes választani. A modern kor embere mindig melegséget érez a kőburkolat látványában, így alkalmazásukkal lakásunkból könnyű szerrel otthont teremtünk.

fabrostone-cortona

Fabrostone Cortona falburkoló

fabrostone-cortona-kulter

Fabrostone Cortona falburkoló

 

 

Read previous post:
2017-es padlólap trendek – Színek

A 2017-es padlólap trendek várható alakulásának már szót ejtettünk arról a részéről, ami a burkolattextúra hatását illeti. Most merüljünk el...

Close