Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

2017-es padlólap trendek – Kirakási minták, formák

Ha már sikerült kiválasztani otthonunk kialakításakor, felújításakor a leendő padlólap színét és a burkolattextúra hatását, el kell gondolkodni még egy fontos dolgon, a kirakási mintán. 2017-ben ezen a területen is újat mutatnak a trendek.

Már rég búcsút lehetett mondani a régimódi négyzet alapú padlólapok egyeduralmának. Változatos alakú és méretű padlóburkolók közül válogathatunk. Ez a bőség egy olyan új területtel gazdagítja a lehetőségeinket, amellyel jelentősen befolyásolhatjuk a padlófelületek végleges látványát. A különböző kirakási mintákról van szó, amelyek szemet gyönyörködtető dekoráló hatással rendelkeznek.

lerak-si--tmutat-2017-ben a padlólap trendeket nem csak a színek és a burkolattextúrák hatása határozza meg, hanem hangsúlyosan szerepet kapnak a kirakási minták és a padlólap formák is. Már az eddig is népszerű elrendezések mellett új irányvonalak is megjelennek 2017-ben.

4622008370A hosszú, téglalap alaprajzú padlólapok már egyébként is nagy népszerűségnek örvendenek, de a jövő évben egyre nagyobb teret hódít a halszálka elrendezés. Ez a kirakási minta az évtizedekkel ezelőtt elterjedt parkettázási divatban gyökerezik. De a parkettánál sokkal nagyobb méretű és változatos árnyalatú padlólapok egészen újszerű, érdekes padlófelületeket alkotnak ezzel az elrendezéssel.

A hat- vagy nyolcszögletű padlólapok is fokozottan előtérbe kerülnek 2017-ben. Tagadhatatlan tény, hogy az ilyen különleges formájú padlólapok már önmagukban is kiemelkedő dekoráló hatással bírnak. Az eltérő szín- és mintapaletta szerint pedig éppúgy lehetnek a viktoriánus lakberendezési irányzat tökéletes tagjai, mint akár a „vintage”, vagy keleties hatású otthonok nagyszerű kiegészítői.

Nagy népszerűségre tehetnek szert a teljesen eltérő színárnyalatú padlólapok egymás mellé helyezésével kialakítható geometrikus minták. Látványos és igen grandiózus padlófelületek alakíthatóak ki ezzel a megoldással. A variációk száma végtelen, a helyesen megválasztott mintázat pedig a helyiség előnyeit képes előtérbe tolni.

Read previous post:
Lakásból otthont kőburkolattal

Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kő falburkolatok használata nem csak kültérben, hanem egyre szélesebb körben beltérben is. Míg főként...

Close