Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

2017-es padlólap trendek – Színek

A 2017-es padlólap trendek várható alakulásának már szót ejtettünk arról a részéről, ami a burkolattextúra hatását illeti. Most merüljünk el egy kicsit a népszerűnek ígérkező színek és árnyalatok világában.

A szürke, mint padlóburkolat szín, az ipari stílusú, cementhatású lapokkal már bekerült a köztudatba. Azonban mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a szürke és árnyalatai nem csak egy múló szeszélyt jelentenek a lakberendezés világában. Időtálló formában képesek divatos és stílusos alapot teremteni a helyiségek berendezéséhez.

29894A fehér, törtfehér is megjelenik a padlólapok kedvenc színei között, de nem a megszokott, hagyományos formában. Fehér árnyalatú, természetes kő vagy fahatású padlóburkolók formájában. Ez a ragyogó és világos kombináció rendkívül egyedi képet teremt. Különleges megjelenése mellett tágasabbnak is mutatja a teret.

A fehér ellenpontjaként jelenik meg a várható trendek skáláján az eszpresszó. Ez a rendkívül sötét, barna árnyalat mélységével rendkívüli eleganciát sugároz. Előkelő és kifinomult, emellett megtalálható benne a természetességből fakadó melegség. A rewind-13-1fenségesen telt sötétbarna árnyalat a kényelem érzetét is sugározza felénk. Épp emiatt az eszpresszó színű padlólap a stílus követelményeinek éppúgy maximálisan megfelel, mint az otthontól elvárt komfortos érzés elvárásának.

Azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből, és ezt akár a padlójukon is szemléltetnék, a 2017-es év a vizet kínálja megoldásként. A világos, kékes, türkizes árnyalatokkal ők nem foghatnak mellé a jövő évben. Élettel teli, felszabadult hangulatú tereket hozhatnak létre a víz ihlette színekkel. Ami ennek a trendnek a különlegességét adja, az az, hogy nem csak a fürdőszobákra korlátozódik. Ha így szemléljük, akkor egyből nyilvánvalóvá válik, hogy ez a kreatív, merész emberek kedvencévé fog válni a jövőben.

A burkolattextúra hatása és a színek után hamarosan még egy témakörrel fogunk foglalkozni. Ez pedig a kirakási minták divatjának várható iránya. Ezzel együtt kapunk teljesebb képet a padlólapok 2017-es trendjéről.

Read previous post:
2017-es padlólap trendek – Burkolattextúra hatása

A hidegburkolat gyártó vállalatok folyamatos innovációs törekvéseinek hála mára a padlólapok szinte a tökéletességig képesek utánozni a természetes, vagy akár...

Close