Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Letisztult minimalizmus és elegancia: Ragno Feel csempe kollekció

A Ragno Feel csempe kollekció a csodálatos vizuális hatásokat ötvözi a legjobb világos színű falburkolatok előnyeivel: élénk hideg és meleg árnyalatok a föld és a víz színével. Eleganciát vágyó, a minimalista, letisztult design kedvelőinek ajánljuk.

A Ragno Feel csempék desingját csodálatos szatén jellegű selymes felület jellemzi, amely életre kelti a helyiséget a természetességével.

Az elegáns, háromdimenziós struktúrált felületű csempék pedig az exkluzívitást csempészik be a semleges színárnyalatokba is. Bátran kombinálhatóak a színek és struktúrák egymással, a dekor elemekkel pedig valódi egyedi fürdőszobai vagy konyhai falfelületet alakíthatunk ki.

E termékcsalád a klasszikus értelembe vett minimalizmust képviseli, így például egy skandináv stílusban kialakított otthon fürdőszobájának, és akár konyhájának is tökéletes burkolata lehet. A Ragno Feel termékcsalád segít abban, hogy igazán a gondolataiba merüljön, nyugodtan hátradőljön és megélje a jelent.

Színvilága a pasztel barna, a pasztel vörös, a kék, a fehér, a szürke árnyalataiban pompázik, sima valamint kissé hullámos, strutúrált felülettel. Az alapcsempék egymással, valamint a dekor csempékkel kiválóan kombinálhatóak, így a végeredmény, a falfelület stílusa és megjelenése csak a fantáziánkon múlik.

A Ragno Feel csempe kollekció elemei a 25×38 cm-es méretével nem mondható szokványos méretű csempének. A mázas fehéragyag 8,5 mm vastagságú csempe matt felületű, szatén kisugárzású, mely a természet színárnyalataiban pompázik. Színvilága a letisztult skandináv stílusba, modern környezetbe illeszkedik leginkább. Meleg kisugárzású változatai a vörös és a barna árnyalatai, melyek akár egymással kombinálva szívet-lelket melengető környezetet teremtenek konyhában és fürdőszobában egyaránt.

A Ragno Feel csempe család időtálló eleganciát sugall, bármilyen stílusú otthon burkolataként.

Read previous post:
Modern stílus és tradíció egy csempe kollekcióban: Ragno Candy

A Ragno Candy olasz csempecsalád a modern stílusirányzatok és a tradíció megtestesítője egyben, nemesen klasszikus majolikára emlékeztető dekorelemekkel, mégis vidám...

Close