Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Modern stílus és tradíció egy csempe kollekcióban: Ragno Candy

A Ragno Candy olasz csempecsalád a modern stílusirányzatok és a tradíció megtestesítője egyben, nemesen klasszikus majolikára emlékeztető dekorelemekkel, mégis vidám fiatalos, 3D-s felülettel és színekkel.

A Ragno Candy 20*50 cm-es méretével a modern lakberendezési trendeknek tökéletesen megfelel. A Ragno Candy dekorelemének díszítése, és élénk színei a régi majolika műveszetre emlékeztetnek, tradicionálisnak mondható népies motívumokkal.

A dekorcsempén a majolika szerű népművészeti motívumok, a csempe kollekció élénk színei, és a család kissé hullámos 3D-s felületű tagjai teszik ezt a csempe kollekciót igazán különlegessé, az élénk színű, üvegesen fénylő mázréteg pedig jellegzetessé. A Ragno Candy kollekcióról bátran kijelenthetjük, hogy a kreativitás szinte kimeríthetetlen tárháza, hisz a csempe család elemeit bátran kombinálhatjuk fantáziánk szerint fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

E csempe kollekcióval szinte bármilyen stílusú felületet kialakíthatunk, legyen az modern, klasszikus, avantgard, skandináv stílus, vagy a hagyományos népies belső tér, kisugárzás.

A színek és formák összhangjára nagy figyelmet kell fordítani ennél a csempe családnál.

A majolika művészet által képviselt hagyományokat követi a Ragno Candy csempe kollekció dekorelemének díszítése, egy alapjaiban modern csempecsaládban. A dekorcsempét felhasználva ideális konyhai burkolatot alakíthatunk ki, hogy igazán barátságos, otthonos konyhánk legyen. Fantáziadús fürdőszobánk kialakítására szintén kiváló választás.

A Ragno Candy csempe családdal tehát igazán egyedi és különleges konyhát, fürdőszobát alakíthatunk ki, mely élénk színeivel, vagy éppen barátságos, esetleg hagyományos kisugárzásával megteremti a helyiség hívogatóan kellemes hangulatát.

A majolika művészetet a színesen festett ónmázas kerámia edényeken jelent meg. A majolika kerámia máza elefántcsont színű alapon megjelenő színes dekoráció, jellemzően népművészeti motívumok, szimbólumok, etniaki minták, növény- és állatornamentikás díszítéssel, kék, zöld, viola, barna, sárga, vörös színekkel. Itáliában már a 12. századtól megfigyelhető ez a kerámia díszítési mód, majd az efféle kerámiák, edények gyártása a reneszánsz korban teljesedett ki. 

 

Read previous post:
Zuhanykabin megoldások a HTB-től

Fürdőszoba felújítás során sok-sok átgondolandó feladatunk van, és a költségvetés is meghatározza döntésünket. Egy egyszerűnek tűnő zuhanykabin is lehet végül...

Close