Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Trendi elegancia, geometrikus formák játékossága a Paradyz Orrion csempékkel

A modern lakberendezés letisztult megjelenésének követése jegyében született a Paradyz Orrios csempe család, melynek elemei a fürdőszobát és a konyhát is trendi eleganciával varázsolják egyszerre modernné, lendületessé és barátságossá.

A Paradyz Orrios vagy Orrion termékcsalád eleganciája a fürdőszobában vagy a konyhában egyaránt érvényesül.

E csempék alkalmazásával a helyiség elegáns, modern megjelenésben tündököl, a geometrikus alakzatokkal díszített dekorcsempék pedig egy játékosan intenzív, modern környezetet teremtenek.

A szürke árnyalataiban játszó, matt felületű “kőlapok” – főként a dekorcsempék – emlékeztetnek a rég oly népszerű cementlapokra, bár, e termékcsalád csempéi kizárólag falra alkalmazhatóak, hiába a cementlap asszociáció.

A Paradyz Orrios /Orrion család dekorcsempéinek mintázata sok szabadságot biztosít a helyiség kialakításában, így fantáziánkat engedjük bátran szabadjára. Burkolhatjuk függőlegesen, vagy vízszintesen a 30*60 cm nagyságú dekorcsempe lapokat, az eredmény a falon patchwork-re emlékeztető lesz.

Az Orrios csempék színvilága a kék és a szürke, grafitszürke árnyalatait képvisel, mely a ma oly népszerű letisztultan modern stílushoz, vagy a “gondolkodó” stílushoz, illetve a skandináv lakberendezés irányzataihoz illik leginkább.

E burkolathoz letisztult színvilágú, a sötét vagy világos bútor egyaránt jól illik hozzá legyen szó konyha, vagy akár fürdőszoba kialakításról. Arra érdemes figyelni, amennyiben dekorcsempét is tervezünk a burkolatba, hogy a választott bútorok színben illeszkedjenek a dekorelemek színvilágához.

Szürke, cemetszínű, színben illeszkedő természetes kő hatású padlóburkolattal épp oly jól harmonizál, mint a fahatású padlólapokkal.

A fürdőszoba és a konyha burkolata mellett a Paradyz Orrios /Orrion család dekor elemeivel akár a folyosó, előtér lábazatát is burkolhatjuk, valamint megálmodhatjuk az Orrios csempe családdal burkolt fedett teraszunkat, erkélyünket is, hisz e különleges dekorációval ellátott burkolat jól illeszkedhet otthonunk bármely burkolattal ellátni kívánt területére. Figyelem! 8 mm-es vastagsága ellenére nem alkalmazható padlólapként!

Read previous post:
Letisztult minimalizmus és elegancia: Ragno Feel csempe kollekció

A Ragno Feel csempe kollekció a csodálatos vizuális hatásokat ötvözi a legjobb világos színű falburkolatok előnyeivel: élénk hideg és meleg...

Close