Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Living Coral – korall szín az otthonunkban

Igen domináns szín a korall szín, ennek ellenére otthonunkba is betervezhetjük bátran. A korall szín a szeretetet, a törődést, a valódi kapcsolatokat jelképezi, optimizmust közvetít, feldobja a környezetet.

Az élő korall egy barackos narancssárgás szín. Élettel teli, energiát sugárzó, domináns, ugyanakkor mégsem tolakodó. Remekül illeszkedik a fehérrel, szürkével, de nagyon jól kombinálható zölddel, pirossal és a kékkel is.

Tökéletes választás a korall színű fal, akár csempe, akár festék formájában választjuk. Ha mégsem szeretnék egész falfelületeken látni e rendkívül dinamikus, vidám színt, bátran csempésszük be otthonunkba kiegészítők formájában, így egy-egy korall párna, korall színű bútor remekül feldobja az enteriőrt.

Fürdőszoba, vagy akár konyha burkolataként remekül szerepel a Ragno Candy kollekció, mivel többféle, akár élénk színű csempék közül választhatunk. A Cady Granata például hasonlatos a Living Coral színnel, így vidámságot csempészhetünk vele fürdőszobánkba, konyhánkba egyaránt.

Választhatjuk a korall sötétebb árnyalatát is. A Ragno Feel Corallo csempe például igazán barátságos, meleg korall színt kölcsönöz a felületnek, nincs benne hivalkodás, egyszerűen barátságos eleganciát sugároz.

Alább néhány inspiráló ötlet a korall szín alkalmazására otthonunkba:

Korall kiegészítők a nappaliban

Korall nappali

Ragno Feel Corallo

Fürdőszoba korall színű kiegészítőkkel

 

Read previous post:
Blueprint szín a fürdőszobában és a konyhában

Az idén az amerikai Behr festékgyártó cég a Blueprint, azaz a tervrajzkék színt választotta meg az év színének. Otthonunkba nyugalmat...

Close