Csempe Egyéb Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Blueprint szín a fürdőszobában és a konyhában

Az idén az amerikai Behr festékgyártó cég a Blueprint, azaz a tervrajzkék színt választotta meg az év színének. Otthonunkba nyugalmat hoz erőteljes, domináns kisugárzása ellenére. Tökéletesen harmonikus konyha, fürdőszoba teremthető meg egy kék csempével.

A kék szín a fürdőszoba világába igazán jól illeszkedik, hisz a kék a víz megtestesítője, így tervezéskor bátran válasszunk fürdőszobánk csempéjének kék, vagy konkrétan blueprint színt. Frissességet, nyugalmat sugárzó enteriőrt teremthetünk kék csempék használatával.

Ideális választás lehet a Ragno Candy Oceano, vagy a Oltremare 25*50cm-es csempéje, a termékcsaládot megtekintve csodálatos kombinációkat álmodhat meg fürdőszobájába, vagy akár konyhájába is a Candy kollekcióval.

A teljes csempe családot különleges dekorcsempék, valamint különböző színű csempék alkotják, így dominálhat a kék is, vagy világos alapszínt kiegészülve jelenhet meg a kék az enteriőrben.

 

Konyháját különlegessé teszi, ha kék színű csempe kerül a falra, a Ragno Candy Decoro Motivo Ecru dekorcsempe pedig igen jól illeszkedik egy barátságos konyha összképébe.

 

Megemlítenénk még a Ragno a Varna Celeste és az Azul szintén 25*50 cm-es, szintén nagyméretű csempéket, melyek tökéletes burkolatai lehetnek fürdőszbájának. A Ragno Varna csempe kollekcióban dekorelemekkel kombinált világos vagy akár sötét összképben is gondolkodhatunk. Modern, hangulatos, barátságos fürdőszobát tervezhetünk e termékcsaláddal.

 

Ha szereti a metro csempék által képviselt stílust az Atlantis Biselado Brillo 10*20 cm-es mertro csempe önmagában, vagy a Florian Beige metro csempével  kombinálva tökéletes választás fürdőszobába, konyhába egyaránt.

Bátran engedje szabadjára fantáziáját, csempéssze be otthonába a blueprint színt csempe, padlólap formájában. Használjon bátran kiegészítőket, törölközőket blueprint színben, így garantáltan trendi otthont kap eredményként.

Read previous post:
Az év színei – 2019. Blueprint és a Living Coral

Minden év végén, így most is decemberben megválasztotta a Pantone cég a 2019-es és színét. 2018-ban az ultraviola, 2017-ben a...

Close