Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás

Mathios Stone falburkoló – prémium kategória, kézzel készítve

Magas minőségű környezetbarát alapanyagok felhasználásával, kézi munkával előállított falburkoló, mely használható kültérre és beltérre egyaránt. Előállításánál 52,5 –es nagy tisztaságú és erősségű cementet használnak kötőanyagként, a természetes színeket pedig vas-oxid segítségével érik el.

A kül- és beltéri felhasználhatóság körültekintő, megtervezett alapanyagok használatát teszi szükségessé, melyre a gyártó különös figyelmet fordít a kiválasztásuknál.

Kompromisszumokat nem ismerve törekszik a tökéletes kivitelezésre és minőségre egyaránt, ezzel biztosítva vásárlók számára az egyediséget és hosszú élettartamot a választott természetes kőhatású falburkoló esetén. A nagy minta és színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez és enteriőrjéhez legmegfelelőbben illő burkolatot.

 

A legtökéletesebb színhatások elérése érdekében nem automatizált gépsorok, hanem humán erőforrás végzi a precíz és szakszerű színátmenetes festést azért, hogy a forgalomban lévő hasonló termékeknél lényegesen jobban tükrözze a természetes hatást. Mindemellett így a gyártó több embernek ad munkát, mint gépesített eljárást használó társaik.

Mivel minden típusú burkolat más és más méretű, illetve színű, ezért végtelen variációban felburkolható, ezáltal biztosítva a felhasználót arról, hogy bármelyik terméket is választja, az az Ő egyedi elképzelését tükrözi, egyedi megjelenést biztosítva a lakásnak, háznak a falburkolat által.

Előnyei közé tartozik még az is, hogy sokkal gyorsabban és tisztábban kivitelezhető a felburkolása, mint a természetes köveké, illetve lényegesen kevésbé terheli meg az alapfelületet. A hőszigetelő értéke is magasabb a kategóriában megegyező természetes vagy öntött burkolatokkal szemben.

Az alapanyag minőségéből és a gyártási technológiából fakadóan a gyártó cég 30 év teljes körű garanciát vállal a termékeire, minden utókezelés (impregnálás) nélkül.

Bármely felületre felrakható, csak szakszerű előkészítést igényel. Az alap és a burkolat közé minimum C2S1 kategóriájú burkolatragasztó használható, mégpedig a burkolás folyamán az alapra és a burkolatra is kenve egyaránt.

Előnye még a jól szállíthatósága, mert könnyű és praktikus dobozokba van csomagolva, ami akár egy személyautó hátsó ülésén is elfér.
A gyártó legsikeresebb és legtöbbet értékesített szériáit a hatékony és gyors kiszolgálás érdekében nagy mennyiségben készletezzük:

Rendelje meg még ma, pár nap alatt otthonában lehet! Kattintson ide a teljes kínálat eléréséhez >>

 

Mathios Stone Alamo
mathios_alamo_ent
Mathios Stome Altaia matthios_altaia
Mathios Stone Bretagne mathios_bretagne
Mathios Stone Highland mathios_highland
Mathios Stone Isola                   mathios_isola

 

“Minden választás egy  egyedi ötlet” – mondja a gyártó. Az egészen sötét színektől a világosig, rengeteg színből és mintázatból választhatja ki az Ön számára leginkább tetsző burkolatot.

Kattintson ide a teljes kínálat eléréséhez >>

Saját raktárunkból szállítjuk, az Ön otthonáig!

DSCF6576 DSCF6579
Read previous post:
Lakásfelújítás – Hol kezdjem?

Egy ház körül mindig van mit tenni, de ha nem családi házban élünk, hanem lakásban, ez akkor is igaz. A...

Close