Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert

Mediterrán érzés kőmintás padlólappal

A kőmintás padlólapok – úgy tűnik – sosem mennek ki a divatból. Az A.G. R Country K kőmintás padlólapja mediterrán melegséget és természetességet sugároz otthonunk bármely helyiségében.

Az R Country K padlólap kül-, és beltérbe egyaránt felhasználható, fagyálló burkolat. Már-már rusztikus, természetközeli megjelenésével, meleg, terrakotta színével otthonos hangulatot teremtenek a konyhában, előszobában vagy a teraszon egyaránt.

A kőmintás felület, a természetközeli design teszi lehetővé, hogy vidékies hangulatot éppúgy teremthetünk vele, mint ahogy modern környezetben is megállja a helyét.

R10-es csúszásmentes felületének, valamint fagyállóságának köszönhetően tökéletes burkolata lehet az erkélynek, terasznak, de akár kerti pihenő, kerti utak burkolataként is felhasználhatjuk. Kültérbe történő burkolás esetén fokozot körültekintéssel válasszunk fagyálló, flexibilis burkolatragasztót valamint fugázót.

Nincs is jobb, mint egy tavaszi, nyári reggelen elfogyasztani egy csésze kávét, teát a szabadban, ahol burkolatunk által árasztott béke, és melegség kellemes ébredést biztosít a friss levegőn.

Beltérbe, padlófűtés esetén is bátran választhatjuk az R Country K padlólapot. Arra kell ügyelnünk, hogy a burkolat fektetése flexibilis csemperagasztó és fugázóanyag felhasználásval történjen!

Garázsba, raktárba, műhelybe is bátran burkolhatjuk, magas, PEI 4-es kopásállósága révén nyugodtak lehetünk a felületi tartósságot tekintve is.

Az A.G. gyár R Country K padlólapját széleskörűen felhasználhatjuk, szinte csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy környezetünkben hol szeretnénk megteremteni az R Country K padlólap által nyújott természetközeli és barátságos hangulatot.

Read previous post:
A kandalló és a tüzelőanyagok

Fűtési szezonra fel! Bizony, közeleg a tél, a fűtési berendezések, és a tüzelőanyagok harcra készen várják a hideg elleni küzdelmet,...

Close