Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Természetes, élethű padlóburkolatok

A kőmintás padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Az A.G Oregon és Tuluz padlólapok élethű kő mintázatával kül- és beltérben is természetes hatású padlóburkolatot érhetünk el. Praktikum és az esztétikum egyazon felületen, mediterrán, már-már vidéki hangulatban.

Az A.G. gyár által megalkotott Oregon és Tuluz padlólapok kül- és beltéren egyaránt kiválóan alkalmazhatóak, sőt, még padlófűtés esetén is megállják a helyüket, annak ellenére, hogy kőporcelán padlólapról beszélünk. Jó hővezetők, ám pardlófűtés esetén történő burkolásukhoz elengedhetetlen a körültekintő szakértelem, kizárólag flexibilis ragasztóval és fugázóanyaggal fektethetőek.

Mediterrán hangulat, rusztikus otthon, meleg és természetes kisugárzás, melyet az A.G. Tuluz és Oregon padlólap nyújt nekünk. Burkolhatjuk konyhába, nappaliba, közlekedő helyiségek padlójára, egyedülálló hangulatot teremt. Mediterrán stílus, berendezéstől függően már-már vidékies, emberközeli jelleggel, természetes kisugárzással. Beige, és szürkés-barna árnyalatban elérhetőek. A kőmintázat valóban kis köveket (kavicsokat) jelenít meg, ezzel is fokozva a természetes kő burkolat hatást.

A.G. Oregon padlólapok

Az Oregon és Tuluz padlólapok természetes kőmintázata a greslapok minden előnyét magában hordozza. A természetes kőnél ugyanis jóval kevésbé porózusak, nem igényelnek különleges felületi kezelést, különleges tisztító és ápolószereket, mint a természetes kövek, hisz e padlólapoknak a kerámialapokra jellemző égetéses eljárással készült mázréteg adja a mintázatát. Kopásállóságuk magas, PEI 4., így nem kell aggódnunk a mázréteg megkopása miatt, nagyobb igénybevétel esetén sem.

A.G. Tuluz padlólap

Fagyállóságuk, és csúszámentes felületük révén akár a teraszunk, vagy kerti pihenő szigetünk burkolata is lehet. E padlólapokat burkolhatjuk nyári konyhába, kamrába, vagy akár garázsba, műhelybe is. Felhasználási területeiknek csupán a fantáziánk szabhat határt.

Kőmintás padlólapok leginkább kültérbe, vagy konyhába, előszobába illenek, ám kis fantáziával egyedülálló hangulatú nappali teremthető meg egy jól választott kőmintás padló és berendezés kiválasztásával. Merjünk álmodni, tervezzük, majd valósítsuk meg álmaink otthonát.

Mediterrán kisugárzás, barátságos, vidéki hangulat, melyet az A.G. Oregon és Tuluz padlólapokkal szinte bármely otthonban megteremthetünk, legyen az családi ház, vagy emeleti társasházi lakás. Kiváló választás otthonunk nagyobb igénybevételű területein is, de akár egyedi hangulatú nappalit is varázsolhatunk segítségükkel. Bátran merjünk álmodni, a Tuluz és Oregon padlólapok megteremtik a békés, barátságos otthon érzetét.

Read previous post:
Mediterrán érzés kőmintás padlólappal

A kőmintás padlólapok - úgy tűnik - sosem mennek ki a divatból. Az A.G. R Country K kőmintás padlólapja mediterrán...

Close