Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

Klasszikus konyhai burkolat, kültéri felhasználásra is

A kőhatású padlólapok népszerűsége ma is töretlen. Ami nem csoda, hisz használatukkal megteremthető a vidéki konyha stílus, vagy akár a mediterrán hangulat. Az Oregon Brown padlólap alkalmazásával meleg, barátságos környezet alakítható ki a konyhában, vagy akár a teraszon is egyaránt.

Mivel az Oregon Brown klasszikus padlólapok fagyállóak, így kül-, és beltérben egyaránt alkalmazhatóak. Anyagukat tekintve mázas greslapok, strapabíróak, így sokrétű felhasználhatóságot tesznek lehetővé.

Ha konyhaburkolatként alkalmazzuk az Oregon Brown padlólapokat, igazi vidéki, mediterrán konyhában érezhetjük magunkat (természetesen a konyhai berendezés függvényében). Kisméretű téglára, vágott kövekre emlékeztető megjelenése vidékies hangulatot teremt, melyet a “kövek” közti mintázat méginkább fokoz és kiemel.

Természetes megjelenéssel és a greslapok minden előnyével a legjobb választás mediterrán, vagy klasszikus, vagy akár vidéki konyha alapjaként.

Fagyálló mázas greslap, PEI 4.-es magas kopásállósággal, így erősen igénybe vett területeken is alkalmazható, akár még a garázsba is. Gondoljon csak bele. Ezzel a dekoratív padlólappal burkolt garázs egy igazán többfunkciós helyiséggé válik.

Az Oregon Brown padlólapok felülete R10 csúszásmentes, és mivel fagyálló padlólap, bátran burkolhatjuk teraszra, erkélyre, kültérbe szinte bárhová.

Természetes megjelenéssel és a greslapok minden előnyével tökéletes választás.

A kőmintás padlólapok leginkább konyhában, teraszon, közlekedő területeken, folyosókon jellemzőek. Ennek ellenére merjünk álmodni, tervezni, hisz egyedi nappalit, vagy akár fürdőszobát alakíthatunk ki egy jól választott kőmintás padlólappal, és vele harmonizáló lakberendezéssel.

Read previous post:
Klasszikusan harmónikus kerti burkolat

A mosott kavics felületű betonlapok évtizedes múltre tekintenek vissza. Méltán kedveltek a lakosság körében, hisz dekoratívak, használatuk során jól beváltak...

Close