Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

Tükörfényes, luxust sugárzó felület otthonunk padlóján

Otthonunkban is megteremthető az időtlen elegancia, a luxus kisugárzás elérhető áron. A tükörfényesre csiszolt, polírozott, élvágott, márvány hatású padlólapok kiváló alapot teremtenek az elegánsan luxus eneteriőrnek.

A prémium minőségű retifikált (élvágásos) technikával készülő, tükörfényesre polírozott márvány hatású padlólapok eleganciát, luxust, és tisztaságot sugárzó otthont teremtenek. E padlóburkolat sajátos romatikáját klasszikusan elegáns stílushoz ajánljuk.

A márvány részletgazdag erezete jelenik meg e padlólapok design-jában, mely a tisztaságot sugárzó fehér/világos színekben éppúgy elérhető, mint a sötétebb árnyalatokban.

A polírozott, tükörfényes felület, a precíz élvágásos technológia, valamint a márvány hatású desing gres alapanyaggal készül, így garantáltan időtálló, stabilitást, luxus eleganciát sugárzó padlófelület alakítható ki a felhasználásával, otthonunk bármely – vagy akár minden – helyiségében.

Ezek a calacatta márvány hatású, tükörfényes padlólapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas gres porcelán burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíhatóak, tisztán tarthatóak.

Fagyálló padlólapok révén kültérben is felhasználható, ám a tükörsima felület miatt ezt alaposan gondoljuk át, semmiképp ne használjuk fedetlen területen, hisz a csapadék hatására a felület rendkívül csúszóssá válhat.

A tükörfényes, márvány hatású padlólapok kiváló alapot nyújtanak minden modern, vagy klasszikusan elegáns, luxus hatásra vágyó otthonában.

Read previous post:
Mediterrán otthon a Safeer kőmintás falburkolattal

A kőburkolatok a mediterrán stílus kedvelőit garantáltan lenyűgözik. Azonban e természetes hatású, a természet közelségét szimbolizáló burkolatok tökéletesen beilleszthetőek szinte...

Close