Beltér Burkolat Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Melegburkolat a fürdőszobába? Van megoldás!

Amolyan íratlan szabálynak számít, hogy a konyhát és a fürdőszobát hidegburkolattal kell burkolni. Ám már ez megváltozott, hisz napjaink lakberendezési trendjei, és a lakástulajdonosok igényei hatására egyre több helyen láthatunk melegburkolatot ezekben a helyiségekben is.

Természetesen a technika fejlődése, a gyártók igényfelmérése eredményre is vezetett, és ma már könnyedén és jó áron elérhetőek a vizes helyiségekbe is alkalmas melegburkolatok.

Ez a változás, fejlődés nem meglepő, hisz a melegburkolat igen közkedvelté vált, valószínűleg azért, mert a hangulata melegséget sugároz, jó érzéssel tölt el. Az új termékek, azaz a vinyl burkolatok megjelenésével maximálisan kiszolgálhatóak a vizes helyiségekbe melegburkolatra vágyók igényei.

Vinyl padló fürdőszobában

Természetesen ha melegburkolatot szánunk a fürdőszobába, és/vagy konyhába, vagy bármilyen vizes helyiségbe, azért nem árt néhány fontos szempontot szem előtt tartani:
– érdemes odafigyelni arra, hogy minél kevesebb víz érintkezzen a melegburkolat felületével, minél kevesebb ideig.
legyen megoldott a szellőztetés. A legjobb, ha ablak van a helyiségben, de ha ez nem lehetséges, akkor gondoskodni kell szellőzőrendszer kiépítéséről.
– annak a kockázatát is figyelembe kell venni, hogy a vízvezetékcsövek megadhatják magukat, egy esetleges csőtörés pedig a fából készült burkolat végét jelenti.

A vinyl burkolatok többféle mintázattal, többféle színárnyalaban is elérhetőek, így bárki megtalálhatja az otthona stílusához leginkább illeszkedőt.

Magicfloor, First Pine Grey 094-4 vinyl padló

Vinyl burkolatot otthonunk bármely helyiségébe burkolhatunk, nem kell kompromisszumot kötnünk. Arra azonban nagyon fontos odafigyelni, hogy burkolásnál különösen fontos, hogy az aljzat száraz, kiegyenlített és sima legyen, mivel a 2,5 mm vastagságú anyagon átüt minden egyenetlenség. Rögzítéséhez ragasztó szükséges. Ajánlott ragasztó: Magicfloor MFA 1100 ragasztó.

A vinyl burkolatok nagy előnye, hogy felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztítani, tisztán tartani, és nem kell rendszeresen felületkezelni, és akár a falat is burkolhatjuk vele.

Magicfloor Classic Natural Oak Brown 8910 vinyl padló

Read previous post:
Álmaink konyhája – mit gondoljunk át?

Csukja be a szemét, és képzelje el álmai konyháját. Játsszon el a gondolattal, milyen legyen az a konyha, ahol otthonosan,...

Close