Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

“deszkapadló” design kerámia padlólappal

Az idei lakberendezési trendekben is hódít a fa természetessége a berendezésben és a burkolatok terén is. A Khan Iberica és Turia padlólapok a fára megszólalásig hasonlító design-ukkal, és méretükkel a deszkapadló desingját hozzák el otthonunkba, praktikusabb és strapabíróbb kivitelben.

A famintás padlólapok tökéletes választás a lakás bármelyik helyiségében, hisz kiváló ár-érték aránnyukkal kielégítik mindazok igényeit, akik természetességet, és fa burkolatot szeretnének lakásuk minden helyiségébe, még a fürdőszobába, egyéb vizes helyiségekbe is, költséghatékonyan.

A Khan Iberica és a Khan Turia padlólapok 20,4 x 120,4 cm-es méretükkel és fahatású felületükkel a deszkapadlóhoz hasonlítanak, ám – mivel vízfelvételük meg sem közelíti a fáét – igazán luxus hatású fürdőszobát álmodhatunk meg velük, a fürdőszobába is alkalmas, kezelt, valódi fa padló árának töredékéért. A famintás padlólapokhoz választhat akár egyszínű csempét dekorcsempékkel kiegészítve, vagy akár bambuszmintásat is, hogy egy igazán természetközeli hangulatot teremtsen.

Akár a natúr fa szín, vagy akár a pácolt, sötétített deszkák teteszenek jobban, e két termékcsaládban megtalájuk az álmainknak megfelelő árnyalatot.

Nappaliba, konyhába, közelekedő helyiségekbe is kiváló választás magas PEI IV. kopásállóságának köszönhetően. Sőt, akár hálószobánk is igazán különleges, praktikus burkolata lehet, padlófűtés esetén is. Hálószobába történő burkolás esetén ajánlott az ágy mellé egy puha szőnyeget helyezni, hogy az ágyból való kilépés igazán komfortos, puha, légies élmény legyen, a kellemesebb ébredésért.

A famintás padlólapok, így a Khan Iberica és a Khan Turia is szinte bármely stílusirányzathoz jól illeszkedik a színválasztéknak köszönhetően, így természetes, barátságos megjelenést kölcsönöz még a high-tech stílsut követő berendezés esetén is.

Az Iberica és a Turia kollekció tagjai egyaránt fagyállóak, R9-es csúszásmentességgel, így általános felhasználásra, ám akár kültérrre, fedett teraszra, erkélyre is aggodalom nélkül burkolhatóak.

Teremtsen egységes, termékszetes design-t otthonában és annak környezetében e két termékcsaláddal. Praktikus, baráságos és természetes milliő fogja meghálálni a választását.

Read previous post:
Metro csempe az örök klasszikus a modern lakberendezésben

A mai modern belsőépítészet egyik méltán népszerű eleme a metro csempe burkolat. Burkolhatjuk konyhába, fürdőszobába, egyéb vizes helyiségekbe, sőt... akár...

Close