Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Modern csempe kollekció, játékosan nosztalgikus elemekkel

Mint minden gyártó, a hazai Zalakerámia kerámia burkolat gyár is a folyamatos megújulásra törekszik, ami nem csoda, hisz a piaci igények egyre inkább megkövetelik a modern, letisztult kisugárzású burkolatokat is.

Ha letisztult, kellemesen lágy kisugárzású fürdőszobára vágyik a Milia csempe kollekciót az Ön fürdőszobájába álmodták meg!

A kifinomult enteriőr megteremtése a megfelelő burkolat kiválasztásában rejlik. A modern berendezésnek kiváló alapot teremtenek a Zalakerámia Milia csempék, melyek a szögletes mintázatú, már-már cementlap ihlette dekorcsempe design-nal különlegesen modern, mégis lágyan kifinomult felületet teremtenek.

Világosszürke és beige színei a modern ízlésvilágot tükrözik a fürdőszobában is. A beige és szürke alapokon nyugvó, patchwork mintás dekorcsempék dobozzal vásárolhatóak, ám a dobozon belül a mintázat csempénként nem egységes, hanem véltelenszerűen vegyesen csomagolt, így a felület játékossága garantált (ZBD 62126 és ZBD 62127 dekorok esetén).

A Milia csempék 20*60 cm-es méretükkel, minta-, és színvilágukkal kifejezetten modern csempének számítanak. A múltat idéző dekorcsempe mintázat, a modern színvilág és kivitel esztétikus egységet képez fürdőszobánk, vagy konyhánk falain.

A ZBD 62126 és ZBD 62127 dekorcsempékkel elérhető a nosztalgikusan romantikus hangulat a helyiségben, modern köntösbe öltöztetve.

A Milia ZBD 62128 és ZBD 62129 dekorok a maximálisan modern dekorációt képviselik a falfelületen. E dekorcsempék haszálatával garantáltan a mai lakberendezési trendeknek hű falfelület alakítható ki a fürdőszobában.

E csempe családot akár a konyhánk burkolataként is alkalmazhatjuk.

A Milia csempe családhoz a Zalakerámia Nord, vagy Expo padlólapokat ajánljuk, ám igazán jól mutat szinte bármely beton, vagy valódi kő hatású padlólappal.

A Milia csempe kollekciót otthonunk beltereinek barátságos, letisztultan stílusos kialakítására álmodták meg, kültéri felhasználásra nem alkalmas.

 

Read previous post:
Modern vagy romantikus kerti világítás a Globo-tól

Bár már elbúcsúzott a nyár, közeledik a tél, a kültéri világítás fontossága nem csökken. Sőt, ha belegondolunk télen hamarabb sötétedik,...

Close