Kültér, kert Világítás

Modern vagy romantikus kerti világítás a Globo-tól

Bár már elbúcsúzott a nyár, közeledik a tél, a kültéri világítás fontossága nem csökken. Sőt, ha belegondolunk télen hamarabb sötétedik, így a kültéri lámpák felkapcsolására is korábban van szükség, és akár olyan területeken is, ahol a nyáron nem éreztük fontosnak.

A Globo kínálatában sokféle megoldást találunk a kültéri világításra. Legyen igényünk kifejezetten modern, vagy épp klasszikus design, érdemes tájékozódni a piacon a vásárlás előtt.

Bejegyzésünkben most a Globo Almeria kollekció modern, valmint a Globo Nollo lámpa család klasszikus design-al rendelkező kültéri lámpáit ajánljuk figyelmébe.

Az Almeria kültéri lámpa kollekció letisztult, díszítésektől mentes megjelenésével kifinomult ízlésvilágot tükröz. Szépen ívelt karja egy fehér opál akril gömbben végződik. A lámpa talprésze alumínium, mely antracit színre lett festve. A takarékos fogyasztású LED fényforrás a termékcsalád része, rendkívül magas élettartammal. E termékcsalád kétféle magasságú állólámpából és egy falikarból áll. A védettsége IP44, tehát fröccsenő víz ellen védett. Kiváló választás kertjébe, teraszára, erkélyére, amennyiben a modern vonalvezetést részesíti előnyben.

A klasszikusan romantikus megjelenés híveinek a Globo Nollo kültéri lámpákat ajánljuk. Vidéki stílusú otthonok kertjeibe kiváló választás e termékcsalád. Az alumínium fehér kültéri lámpák plasztik átlátszó búrával vannak szerelve, ebbe van építve az E27-es (klasszikus) foglalat. A fényforrást a csomagolás nem tartalmazza, így igényünknek megfelelő LED izzókat választhatunk tetszőleges színárnyalatban, hosszú élettartam , és takarékos fogyasztás mellett. Kétféle magasságú állólámpa, valamint kétféle design-al rendelkező falikarból választhatunk.

A Globo kültéri lámpáknak, így az Almeria és a Nollo termékcsaládok lámpániak is a védettsége IP44, tehát fröccsenő víz ellen védett, kültérbe tökéletes választás bármely kollekció termékei.

Read previous post:
Indusztriális, modern otthon a Tuscania Level beton hatású burkolat kollekcióval

A betonhátású padlólapok, avagy cementhatású járólapok tökéletes megoldást nyújtanak letisztultan modern, vagy épp indusztriális stílusú otthonok burkolataként. Egységes felületet képeznek,...

Close