Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Zuhanykabin megoldások a HTB-től

Fürdőszoba felújítás során sok-sok átgondolandó feladatunk van, és a költségvetés is meghatározza döntésünket. Egy egyszerűnek tűnő zuhanykabin is lehet végül borzasztó költséges, hisz zuhanytálcát, szifont, és egyéb kiegészítőket is vásárolnunk kell. Azonban a HTB zuhanykabinokat komplett csomagban vásárolhatja meg, rendkívül jó ár-érték aránnyal.

A HTB zuhanykabin választéka széleskörű, mind méretet, mind üveg vastagságot és mintázatot, mind formát illetően.

Modern fürdőszobák tökéletes zuhanykabinja a natur üveggel, szatén kerettel tervezett HTB Ametyst 8162 íves, 90×90 cm-es zuhanykabin, mely határozott, ám letisztult megjelenésével növeli fürdőszobájának design értékét, valamint méretének köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé. 8 mm-es biztonsági üvegből készül. E zuhanykabin ajtaja jobb-, vagy bal nyitási iránnyal is szerelhető, igény szerint. Zuhanytálcával (szaniterakril) és lefolyó szifonnal rendelkezik. (Ez a típus csíkos üveggel is megvásárolható.)

Különlegességre, a szokásostól eltérő desgin-ra vágyik fürdőszobájában? A HTB 8128 Ötszögletű 90×90 cm-es zuhanykabinja tökéletes megoldást hozhat, elérhető áron. Ötszögletű akril zuhanytálca, 8 ml-es natur vagy csíkos biztonsági üveggel választható, szatén kerettel. Stabilitást, határozottságot sugároz, különleges kialakítása a modern fürdőszobák esztétikai élményét emeli, meglepetést okozva megjelenésükkel. E zuhanykabin ajtaja jobb-, vagy bal nyitási iránnyal is szerelhető, igény szerint. Zuhanytálcával (szaniterakril) és lefolyó szifonnal rendelkezik. (Ez a típus csíkos üveggel is megvásárolható.)

Ha a klasszikus, tolóajátós zuhanykabin design-t részesíti előnyben Önnek is kínál megoldást a HTB különböző méretekkel, és modern design-al. A HTB 8120-as 90×90 cm-es íves, tolóajtós típusú zuhanykabin például fehér vagy fényes króm kerettel, natur, vagy csíkos 5 mm-es biztonsági üveggel választható, zuhanytálcával és lefolyó szettel.
Ehhez nagyon hasonló a 8130-as típus, mely kisebb hely esetén is ajánlott, ugyanis 80*80 cm-es méretű zuhanykabin, és a tolóajtónak köszönhetően nincs is nagyobb helyre szükség a használatához.

Ha már a különlegességet hoztuk szóba a korábbiakban, a HTB Louts Bamboo 90×90 cm-es tolóajtós zuhanykabinja bambuszmintás 5 mm-es biztonsági üveggel teszi különlegessé a fürdőszobája megjelenését.

A HTB zuhanykabinok változatos kínálatában mind stílust, mind műszaki értékeket figyelembe véve megtalálhatja álmai zuhanykabinját. Szaniterakril zuhanytálcával egy csomagban vásárolhatja meg, így biztosított a kabin és a zuhanytálca tökéletes illeszkedése.

Read previous post:
Hansgrohe Novus csaptelepek a modern fürdőszobák ékei

Dinamikus vonalvezetés, kiváló minőség és modern design jellemzi a Hansgrohe Novus fürdőszobai csaptelep családot, melyben megtalálja a mosdó, a fürdőkád,...

Close