Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

A természetes kő inspirálta felületek: Ragno Richmond kollekció

A természetes kő inspirálta felületek a padlón és a falakon is exkluzív otthont teremtenek. A natúr, semleges színárnyalatok, valamint a mészkőre jellemző textúrák a modern, letisztult otthon alapját adják.

A Ragno Richmond elegáns padló- és falicsempe kollekcióját a természetes mészkő inspirálta. Natúr és semleges színeivel, valamint a mészkőre emlékeztető textúrájával kiváló választás a természet közelségét igénylő, mégis letisztult otthonokba. Háromdimenziós szerkezetekkel, valamint geometriai, virág és levél mintázatú dekorcsempéivel új lehetőségeket kínál a lakberendezés terén.

A Richmond hidegburkolat kollekció puha tapintású, kompakt textúrájú, részletgazdag csempe designja az angol kőből merít ihletet, melyet egy zseniális kőhatású kollekcióban mutat meg.

Különlegessége, hogy mikroszkopikus, fosszília nyomokat idéző részletek is találhatók a kidolgozott felületeken, amitől igazán kellemes, naturális hatást kelt.
• 5 színárnyalatban kapható (elefántcsont, taupe, pézsma, szén és ezüst)
• 3 méretben érhető el (100×100 cm, 60×120 cm kőporcelán és 33×100 cm-es
fehéragyag falicsempe)
• 3 különböző struktúra áll rendelkezésre, a sokoldalú felhasználhatóság érdekében.
• Ezen kívül minden színben elérhető a 30,3×30,3 cm-es hatszögletű Mosaic is.

A Richmond kollekcióban teljes mértékben megmutatkozik a Ragno Ceramiche technológiai tudása. A domborműves textúrák, a háromdimenziós tónusú minták, a süllyedő tintával kitöltött barázdák és az egymásba illeszkedő grafikai minták kiemelik a csempelapok karakterét.

A Richmond kollekció burkolatait ajánljuk otthona bármely helyiségébe:

  • konyhába, teraszra, erkélyre
  • nappaliba, szobába, dolgozószobába
  • fürdőszobába
  • medence köré, kerti pihenőbe
  • padlófűtés esetén is alkalmazható

A nagyméretű lapokat két speciális technológiával gyártják: a 3D Ink és a StepWise. A 3D Ink technológia javítja a kerámia anyag textúráját, hogy a felületek térbeli és háromdimenziós megjelenést kapjanak. A StepWise technológia pedig nagy csúszásállóságot biztosít a strukturált felületeken, miközben megőrzi a puha érzetet, és lehetővé teszi az egyszerű tisztítást.

Az új Touch Technology szelektív, háromdimenziós hatást és művészi kidolgozást biztosít. A Temple 3D Struktúra pedig tökéletes háromdimenziós szerkezetet imitál, és a kő magas és alacsony dombornyomott megmunkálását teszi még különlegesebbé.

Ideális a beltéri és kültéri terek kialakításához, valamint függőleges beépítésre boiserie panelként is kiválóan alkalmas. A Richmond kollekció fenntartható is, mivel 40%-ban újrahasznosított anyagokból készül.

Read previous post:
Megújult kert a régi felületek, térkövek felújításával

Ahogy minden más, a térkövezett felület is meghálálja a gondoskodást udvarunkon, kertünkben. Mivel a térkövek felülete porózus, a vizet és...

Close