Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Laminált padló

Ősi időket idéző felültek modern otthonokba

Természetesség a padlón puha, kifinomult megjelenéssel kül-, és beltérben egyaránt. A Ragno Realstone Argent kollekció üledékes kőzetre emlékeztető rendkívül természetközeli textúrája tiszta és minimalista alapot ad modern otthonának és környezetének.

A Realstone Argent egyesíti a természetes szépséget a gres porcelán burkolatok erejével, így rendkívül praktikus és kényelmes felületeket teremtve otthonában, valamint tartós és biztonságos közlekedő felületeket kültérben, otthona környezetében.

A Realstone Argent kollekció kisugárzása puha, rendkívül természetes felület ad, amelyek a StepWise technológiának köszönhetően nagy csúszásállósággal rendelkeznek. Kifinomult vonzerőt kölcsönöz beltéri és kültéri környezetben egyaránt. A kompakt textúrában tengeri üledékek töredékei bukkannak elő a homokkő szerű felszínen, amely úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt keletkezett. Ősi üledékes kőzet, kortárs ízlés szerint újraértelmezve.

A finom árnyalatvariációk szembetűnővé válnak a felületi mintázatban, amely tiszta minimalizmussal világítja meg a tereket. 

Felhasználási területek: 

  • fürdőszoba/vizes helyiség,
  • erkélyek, teraszok, fedett kerti pihenők
  • konyha, nappali, akár háló
  • medencék környezete

A felületen belüli apró érmintázatok a kollekció minden darabját díszítik, és a homokkőre jellemző kromatikus foltokat idézik. A nagy méretű lapok, kül-, és beltéri felhasználhatósága, valamint a retifikált gyártástechnológia ideálissá teszi e burkolatokat olyan felületekre, ahol az egység és a folytonosság a design és a kényelem szempontjából sem elhanyagolható.

A StepWise technológia megőrzi a padlólap puha tapintású felületét anélkül, hogy csökkentené a kiváló csúszásgátló tulajdonságot. A Realstone Argent semlegesnek mondható, mégis modern alapot biztosít olyan terveknek,  ahol cél az, hogy egyesítsük a tereket, és elmossuk a határokat a beltéri és kültéri, valamint a vízszintes és függőleges felületek között.

A meleg színárnyalatok, az üledékes kőzetekre emlékeztető, mégis kompakt textúra minimalista és természetes megjelenést kölcsönöz a Realstone Argent padlónak.

A Realstone Argent kollekció harmonikus érzéseket kelt, egy szabad életstílust képvisel, ahol minden választás aprólékos, összhangban azzal a törekvéssel, hogy autentikus felületekkel vegyük körül magunkat. A tökéletesség olyasvalami, ami idővel megmarad.

A Realstone Argent kollekcióban a tisztaság és egyszerűség találkozik az ősi kő meleg árnyalataiban. Természetes megjelenés a stílusosan elegáns, barátságos terekhez. Egy ősi dimenzióban élni, körülvéve a világító tenger ezüst-tükreivel, ősi sziklákkal, amelyek az ember és a természet szoros kapcsolatára emlékeztetnek. Itt belélegezzük a tisztaság és harmónia ősérzését, időtlen felületek kíséretében.

Tiszta egyszerűség, precíz textúra és anyagok keveréke olyan terek kialakításához, ahol a szilárd pragmatizmus kéz a kézben jár a harmonikus esztétika által körülvett vággyal. Ezt kínálja a Realstone Argent kollekció otthona bármely helyiségébe és környezetébe egyaránt.

Read previous post:
Természetes hatású mediterrán burkolat az egészségünk védelmére

A természet anyagai mindig is szerves részét képezték az építészetnek, a mai kor lakberendezési trendjei pedig exkluzív tereket alakít ki...

Close