Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Természetes hatású mediterrán burkolat az egészségünk védelmére

A természet anyagai mindig is szerves részét képezték az építészetnek, a mai kor lakberendezési trendjei pedig exkluzív tereket alakít ki a természetes hatású anyagok felhasználásával. A Ragno Eterna természetes kő hatású kollekció kollekciója finom grafikai mintákkal, tengeri kagylók megidézésével teszi mozgalmassá a modern, egységes felületeket, egyedülálló antibakteriális védelemmel ötvözve.

Élvezze az egészségesebb, tisztább belső terek jó közérzetét. A beltéri szennyezés fő forrása az szinte láthatatlan biológiai anyagok, például baktériumok, penészgombák és gombák, amelyek a levegőben és a felületeken terjednek, enyhe ill észrevehetetlen irritáció vagy kellemetlen érzést, súlyosabb esetben allergiás reakciókat és az asztmát okozva. Az tiszta, egészséges élettér lelki és fizikai szükséglet, és mindannyiunk számára nélkülözhetetlen. Ezt az igényt a Ragno Eterna kollekció maximálisan kiszolgálja a CleanOut technológiával.

A CleanOut a kerámia padló- és falburkolatok mikrobaellenes technológiája, amely gátolja patogén mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, mint pl. a baktériumok és gombák, akár 99,9%-kal csökkentve a baktériumterhelést és semlegesíti a kellemetlen szagokat. Exkluzív ezüstion kezelés visszafordíthatatlanul beépült a kerámiatermékbe, folyamatosan aktív a felszínen, és készen áll a kibocsátásra éjjel-nappal, még akkor is, ha nincs UV sugárzás. Nagyon hatékony kioldó mechanizmusának köszönhetően a CleanOut garantálja a védelmet, a hosszú élettartamot és a termék tartósságát.

A Ragno Eterna megújult kő hatású burkolatok által megidézett mediterrán hangulat átjárja a teret, ahol a határok eltűnnek, ahogy a beltér és a kültér összeolvad. Élénk, tapintható dekorációk, ahogy a hagyomány megkívánja.
Elérhető Blanco, Arena és Greige homogén színekben, melyekben apró mintázatok, kagylóhéjak jelennek meg, míg a Mix változatok felületét sötétebb márványbetétek díszítik, s ezáltal e kollekció összehangolt kompozíciókat hoz létre az enteriőrben.

A Ragno Eterna termékcsalád által kínált szabadság egy új dimenziót teremt, amely túlmutat az otthon határain. Szabadtéri és beltéri terekbe egyaránt alkalmas, újra felfedezve a szabadabb, könnyedebb életmód örömeit. A klasszikus esztétika fokozza az Eterna kortárs szellemiségét a nagy, fénnyel teli terekben.
A formák és az optikai szerkezetek költői benyomást keltenek az otthonában. A kollekcióban megtalálható még a Quadro és a History dekor, amelyekben a háromdimenziós hatás kiemeli a kollekció igazi lelkét.

Felhasználási területek: 

  • konyha
  • fürdőszoba
  • nappali, háló
  • közlekedő területek, folyosó
  • kültér, terasz, kerti pihenő

A gyártástechnológiai „green” elv, és felület harmonizál a természetes, fenntartható anyagokkal. Az Eterna üledékes kőnek tűnik, és anyagában is rendkívül természetes, hiszen 40%-ban újrahasznosított anyagból készült, így képes a hiteles, fenntartható otthonok burkolati elvárásait is kiszolgálni.

Az Eterna burkolatok egyedi finomsága teret enged az egyéni vágyaknak, ahol a divatos, erős egyéniségű bútorok vonzóan ötvöződnek a tiszta, ősi burkolati anyagokkal.

Forrás: ragno.it»

Read previous post:
Stílusos, exkluzív fa mintázat a padlón

A meleg, barátságos otthonok jellemzői közé tartoznak a fa felületek, hisz természetes kisugárzásukkal harmóniával töltik meg a tereket. A mai...

Close