Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Az időtlen, minimalista stílusú otthon burkolata: Ragno Creek

Felületek, amelyek korokon átívelő romantikát csempésznek otthonába, és új stílusélmények előtt nyílnak meg. A Ragno Creek kollekció újraértelmezi a követ minimalista mészkő formájában, az ősi eredetű kőzetek finom erezetével és alig észrevehető mintázattal, amivel friss, ragyogó enteriőrt teremtenek a régmúlt idők romantikájával.

A Ragno Creek hidegburkolat kollekcióhoz vitathatatlanul a természetesség és sokoldalúság társul, mely minimalista megjelenésével a kő tisztaságát hozza el otthonába. E kollekció natúr színekben érhető el, mozaikokkal megtámogatva, és a folytonos motívumok informális stílusban a kényelemre és makulátlan megjelenésre fókuszálnak.

E kollekcióban megjelenik a tapintható szépség, amely ötvözi a hagyományt a dizájnnal. A kézzel készített, hagyományok  ihlette finom dekorok mellett a virágos témájú romantikus dekorok is megtalálhatók a termékcsaládban, a rendkívül egyedi belső kialakítás érdekében. A Creek burkolattal ellátott otthont az időtlen szépség jellemzi.

A Creek  gres porcelán, rettifikált padlólapok gyártástechnológiai precizitásnak köszönhetően rendkívül vékony fugával burkolhatóak, így teremtve természetes egységet a térben. A természetesség megőrzése érdekében nincs két teljesen egyforma lap egy dobozon belül, textúrájában és mintázatában eltérések vannak, így őrizve meg a valódi kő kisugárzást. E padlólapok kopásállósága magas, így nagyobb igénybevételű helyiségekbe is burkolható.

A Creek csempék világos natúr színekben hozzák el otthonába a természetet. A padlólapokkal megegyezően a mintázat és textúra tekintetében nincs két teljesen egyforma lap. A mozaik dekorcsempék strukturált felülete, és cementlapokra emlékeztető, régi hagyományokat idéző mintázata stílusos romantikát képvisel bármely helyiségben.

A Creek újraértelmezi a kőhatású burkolatokat a mészkő minimalista esszenciájában. Megjelenése ősi eredetű sziklákra emlékeztet, amelyet könnyű erek és minimalista grafika jellemez. Friss, világos környezetet teremt, és romantikus stílusú berendezéssel érvényesül igazán.

Forrás: ragno.it

Read previous post:
Ősi időket idéző felültek modern otthonokba

Természetesség a padlón puha, kifinomult megjelenéssel kül-, és beltérben egyaránt. A Ragno Realstone Argent kollekció üledékes kőzetre emlékeztető rendkívül természetközeli...

Close