Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás

Régmúlt idők romantikája kül-, és beltéren egyaránt

A múlt romantikája modern köntösben vitathatatlanul egyedi és kreatív kisugárzást kölcsönöz az otthonok beltereiben éppúgy, mint a teraszon, kertben. Egy vakolatlan hatású téglafal a nappaliban a kandalló körül barátságos, már-már romantikus kisugárzású, ahogy a terasz, a kerti pihenő falainak is egyedi hangulatot kölcsönöz.

Ez az egyedi, kreatív hatás fokozható a Fabrostone címeres, avagy pecsétes téglák használatával.

A címeres, vagy pecsétes tégla egyedi és különleges díszítő tégla, mely mintázatának köszönhetően a tulajdonos kreativitását tükrözi, egy olyan jellemet, aki érdeklődéssel tekint vissza a régi időkre, melynek barátságosan romantikus hatását megjeleníti modern otthonában.

A Fabrostone Rustica kollekció téglái a rusztikus burkolatok kedvelőinek nyújt falburkolat megoldást otthonuk számos területén. A címeres téglákkal kombinált falak saját hangulatot árasztanak. Ezek kézileg készített, különféle pecsétekkel, címerekkel mintázott téglák.

A tégla valamilyen formában, de biztos, hogy minden kerttulajdonos teraszán, kertjében megtalálható. A különféle agyagtéglákat körülbelül 5000 éve ismerjük és használjuk. Nem véletlenül, hiszen sokoldalúságának köszönhetően az egyik legjobb választás. A különböző címerekkel, pecsétekkel díszített kisméretű téglára emlékeztető címeres tégla pedig dísze lehet lakásnak, kertnek egyaránt. Tökéletes lehet kerti pihenő, bográcsozó, grillsütő környezetében, ám a hálószobát, nappalit, vagy bármilyen közlekedő területet is feldobhatunk velel. A címeres tégla rusztikus hatása igen jól mutat zöldövezetben vagy akár beltéren is. A címeres téglával a kreativitás határtalan.

Felhasználható például: kemencéhez, tűzrakóhoz, bográcsozóhoz, grillsütőhöz, pincefalhoz, présházhoz, kerti falakhoz, lábazatokhoz, sőt, akár kerti utak építésére, vagy téglakertítéshez is. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, szinte csak a fantáziánk szabhat neki határt.

A címeres téglák “eredetét” oda vezethetjük vissza, hogy minden téglagyárnak egyedi emblémája volt, amit minden téglájukba belenyomtak. Ezek mára értékes kortörténeti kuriózumok, a modern gyártási eljárásnak köszönhetően pedig bárki számára elérheőt dizájnelemek.

Read previous post:
Fa burkolat a fürdőszobába?

A fürdőszoba mindennapjaink része, hiszen itt indul és végződik egy-egy napunk. Szerepe az eldugott kis zugokból előlépett mindennapi élettérré, így...

Close