Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás

Romantika, kontraszt és természetesség: Montenegre falburkolatok

Valódi kő hatású felületek imintációja, tökéletes mázréteg, kényelmesen burkolható kerámialapon. A Keros Montenegre kollekció természetes, ám ugyanakkor karakteres megjelenésével egydiséget hoz otthonunk környezetébe, kül-, és beltérben burkolva egyaránt.

A kőburkolatok, kőhatású burkolatok leginkább a mediterrán stílus képviselőit nyűgözik le igazán, de a természet közelségét szimbolizáló kőhatású lapok, természetes kő burkolatok tökéletesen beilleszthetők a letisztult, modern stílusirányzatok képviselőinek ízlésvilágába is.

A Keros Montenegre falburkolók 19*56 cm-es méretükkel már nagy méretű lapoknak számítanak. Bel-, és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmasak, homlokzatburkolatként, beltéri falburkolatként is csodálatos megjelenést biztosítanak.

Kiváló minűségű, fagyálló falburkoló lapok, így a terasz, erkély falburkolataként egyedi, természetes kisugárzású felületet kapunk, s ebben a környezetben egy-egy csendes nyári estén üdítő milliőben pihenhetjük ki magunkat.

Ha homlokzatburkolatként választjuk, biztonságot, stabilitást sugárzó, monumentális, ám mégis barátságos kisugárzást érhetünk el. Ha egy-egy felületen csak részleges burkolással tervezünk a Keros Montenegre falblurkolattal, lehetőség nyílik a fantáziánk játékára bízni magunkat, a szerint, hogy a felület mely részét szeretnénk kiemelni.

Beltérbe nappaliba, előterekbe, ebédlőbe, konyhába ajánljuk elsősorban a Montenegre burkolatot. Természetességet viszunk a minennapokba e kőhatású falburkoló felhasználásával, mely azonnal felkelti vendégeink figyelmét, kellemes barátságos környezetet teremtve.

Otthonunk berendezése, szívnilága és saját elvárásaink határozzák meg, a Montenegre kollekció elemeinek melyik színváltozatát is válasszuk. A Montenegre falburkoló család több színben kapható. A világosabb színek közül a Monenegre Beige – melegebb árnyalat-, és a Montenegre Gris – hűvösebb szín – áll rendelkezésünkre, míg a sötétebb árnyalatokból a vörösbe hajló Montenegre Cuero és a barnás-szürkés Montenegre Marnegot választhatjuk.

Mázas gres porcelán burkolat, kőhatású mázrétege természetesen matt felületet kölcsönöz a falburkoló lapoknak. Fagyállóak, tehát bátran burkolhatjuk kültérre, és beltérbe egyaránt. A minőség bizonytéka a gyártó által is vállalt 5 év garancia.

A Keros Montenegre falburkolatokat választva becsempészhetjük otthonunkba Montenegró színesen kontrasztos romantikáját, a természet elemeire alapozva. Kőhatású falburkolat, mely könnyed eleganciával teremt barátságos környezetet lakásunkba, így teremtve meg lakásból az otthon melegét.

 

 

Read previous post:
Luxus a fürdőszobában intelligens toallettel

Az intelligens wc csészék (okos wc) tökéletes esztétikai és higiéniai élményt nyújtanak mindennapjainkban. Automatizmus, energiatakarékosság és higiénia az eszközre, és...

Close