Beltér Fürdőszoba

Luxus a fürdőszobában intelligens toallettel

Az intelligens wc csészék (okos wc) tökéletes esztétikai és higiéniai élményt nyújtanak mindennapjainkban. Automatizmus, energiatakarékosság és higiénia az eszközre, és a felhasználóra szabva egyaránt. A Grohe Sensia Arena fali WC bidé funkcióval ellátott, mely a hölgyek számára speciális zuhannyal egészül ki, oszcilláló permetezéssel.

Vitathatatlan, hogy az okos wc a csúcsakategóriát, a valódi luxust képviselik, teszik mindezt japán stílusban. A Grohe Sensia Arena intelligens fali WC a design tekintetében is tökéletes választás. Áramvonalas, modern wc csésze, falra szerelhető kivitelben, melyet esztétikailag a falsík mögötti öblítőtartály tesz teljessé. Öblítőperem nélküli kivitel, a készülék tökéletes higiéniájáért.

A személyes higiénia új élményét biztosítja a Grohe Sensia Arena intelligens wc, bidé funkcióval, és egyedülálló öntisztító rendszerrel. A bidé és a wc egyesítése, két tisztítófejjel, melyből az egyik kifejezetten a hölgyek intim higiéniaia elvárásoknak megfelelve lett kifejlesztve. E tisztítófjek pozíciója, a víznyomás, valamint a vízhőmérséklet is állítható.

Kényelmi funkciói közül érdemes megemlíteni az automatikusan felnyíló wc ülőkét és fedelet, a meleg szárítást, a belső szagelszívó rendszert, valamint az automatikus öblítő funkciót. HyperClean és AquaCeramics felülete segít megakadályozni a vízkövesedést és száműzi a baktériumok 99,9%-kát a maximális higiénia érdekében.

Főbb jellemzők:
– 2 db állítható vízfúvóka (egy normál alsó mosás, és egy intim mosó a hölgyek kényelméért)
– automatikus ülőke nyitás funkció
– belső, szénszűrős szagtalanító rendszer
oszcilláló (automatikus előre-hátra mozgó) zuhany rendszer
– pulzáló vízsugár a masszázshoz
– a vízsugár intenzitása állítható
használat után automatikus WC öblítés (lehúzás)
– használat előtt és utáni automatikus, friss vizes öblítés
– infravörös felhasználó érzékelés
– távirányítós, és/vagy mobil alkalmazással történő vezérlés
– éjjeli fény
– falba sűlyesztett öblítőtartály az esztétikai élményért
öblítőperem nélkül, a maximális berendezés higiénia érdekében
– mosás-szárítás automatikus funkció
– Aquaceramics technológia
– GROHE Triple Vortex technológia

Karcsú, modern design, letisztult vonalak jellemzik a Grohe Sensia Arena intelligens wc-t, antibakteriális felületekkel, mely távirányítóval vagy mobil alkalmazással könnyedén vezérelhető Ön és családja maximális kényelme és személyes higiéniája érdekében. Forradalmasítsa a napi rutint fürdőszobájában a Grohe-vel.

Read previous post:
Kényelmes és gazdaságos fűtés szobatermosztát használatával

Otthonunk fűtési rendszerének gazdaságosságát nagyban befolyásolja egy-egy pontos, beállítható szobatermosztát. Termosztátot vásárolhatunk egyszerű tekerőgombost, vagy digitális, programozható változatot.

Close