Beltér Burkolat Fürdőszoba Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Szabálytalan szabályok a természet ihletésével: Keros Piedra burkolatok

Az emberiség fejlődésével az építőanyagok területén is folyamatos volt a megújulás. A kő azonban, mint építő és dekorációs elem, szinte egyidős az emberiséggel. Sokrétű felhaszálásának köszönhetően házépítés, útépítés során is tökéletes, sőt, hidak építésében is hasznos társunk.

A természetes kövek felhaszánlása ma már inkább dekorációs céllal történik, ami nem különleges kiváltság. Szinte bármilyen stílusirányzatba jól beilleszthető, természetességet, barátságos otthont teremt.

Napjaink divatjának alakulása, a divatossá vált letisztult elegancia úgy diktálja, hogy a szabálytalan formát megzabolázva, valamelyest szabályos alakúra vágják a kőburkolatokat, hogy egyszerűen, gyorsan burkolhassunk, mégis természetes hatású, elegáns felületet érjünk el. Manapság nagyon divatos a rusztikus kőhatású burkolatok alkalmazása, melyek általában szabálytalan formájú természetes kő burkolatok.

A Keros Piedra burkolólapokban ötvözték a szabályt a szabálytalansággal. Szabálytalan kőmintázatú burkolat, szabálytalan szélekkel, mégis téglalap alakra vágva, a könnyed burkolás érdekében. Felhasználási terültek szempontjából sem kell kompromisszumot kötnünk. Kül-, és beltérben egyaránt használhatjuk, hisz fagyálló kőkőhatású burkolatról beszélünk. Sőt! Akár padlóra, akár falra is burkolható, felhasználásának szinte csak fantáziánk szabhat határt!

Ezekkel a természetes kőhatású burkolólapokkal különlegessé varázsolhatjuk például:

  • homlokzatot
  • lábazatot
  • kerítést
  • kéményt
  • belérben egy-egy falat
  • pultot
  • boltíveket
  • kandallót
  • konyha, nappali padlót
  • erkélyt (akár padló, akár fal)
    stb.

E rusztikus megjelenésű kőhatású burkolatok felhasználásának tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. Burkolhatunk falra díszítőelemként, akár egy-egy falat teljesen beboríthatunk vele, hangsúlyozhatunk boltívet, díszíthetünk bárpultot vagy kandallót is. Mehet a konyha, a nappali, az előtér vagy terasz padlójára is.

Exkluzív fürdőszobák, konyhák, előterek burkolataként igen elterjedt a természetes kő, vagy kőhatású burkolat. Burkolhatunk e kőhatású burkolólapokkal lépcsőket, bel- vagy kültéri oszlopokat, falakat, teraszburkolatként is különleges pihentető élményt nyújt a kertben ejtőzőnek.

A Keros Piedra kőhatású burkolatok természetközeli hatást keltenek, változatosak, egyedi megjelenésűek, exkluzivitást sugároznak, megőrizve a természetben rejlő békét, harmóniát és a lelket melengető nyugalmat.

Read previous post:
Romantika, kontraszt és természetesség: Montenegre falburkolatok

Valódi kő hatású felületek imintációja, tökéletes mázréteg, kényelmesen burkolható kerámialapon. A Keros Montenegre kollekció természetes, ám ugyanakkor karakteres megjelenésével egydiséget...

Close