Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert

Romantika, természetes kisugárzás kőmintás falburkolattal

A természetes kőburkolatok szinte egyidősek az emberi társadalmakkal. Természetes kisugárzás, karakteres megjelenés jellemzi őket, és kül-, vagy beltérbe egyaránt alkalmasak, mi több, fal-, és/vagy padlóburkolatként is megállják a helyüket.

A természetes kövek burkolatként való használata esetén fontos felhívnunk a figyelmet az impregnálás fontosságára, mely nem csak óvja a burkolatot, a tisztításukat is megkönnyíti.

Szerencsére manapság már nem feltétlen kell természetes köveket használnunk, ha kisugárzásában természetközeli otthonra vágyunk. A kőhatású, vagy kőmintás kerámia burkolatok tárháza is óriásira nőtt, így kényelmesebb burkolási és karbantartási munkával lehet “kőburkolata” otthonunknak.

Navarti, Safeer falburkolat

A kőmintás kerámia burkolat kollekciók tökéletes kőhatású mázréteggel rendelkeznek, kényelmesen burkolhatóak, és legtöbbjük falburkolatként és padlóburkolatként is alkalmazható, bármely helyiségben, vagy akár kültérben is. Természetesen a választani kívánt burkolat műszaki tulajdonságait meg kell nézünk, hogy ha kültérre szánjuk, fagyálló-e, valamint ha padlóburkolatként szeretnénk alkalmazni, erre alkalmas-e.

S Ceramica, Teide Caliza falburkolat

A kőmintás kerámia burkolatokat nem kell impregnálnunk, hisz égetett mázréteggel rendelkeznek, így tisztításuk, tisztán tartásuk is egyszerű feladat.

A természet közelségét képviselik a kőmintás burkolatok, leginkább a mediterrán stílus kedvelői számára nyújtanak igazán vonzó design-t, ám természetességüknek köszönhetően jól beilleszthetőek a letisztult, modern stílust képviselő otthonokba is.

Egy kőmintás burkolólap például homlokzatburkolatként monumentális, ám barátságos kisugárzással, stabilitást szimbolizáló megjelenésével a biztonságos otthont képviseli.

Étkezőbe, konyhába, nappaliba burkolva a természet közelségét szimbolizálja kőmintás felületével, figyelemfelkeltő, mégis kellemesen barátságos környezetet teremt.

A kőmintás kerámia burkolatokat falra burkolva alkalmazhatjuk egy-egy felület részleges burkolására is, vagy a teljes felületre a nappaliba is, és még sorolhatnánk, hisz a kőmintás burkolatok alkalmazási területeinek szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

Kőmintás falburkolatot választva kontrasztos romantikát, barátságos kisugárzást csempészhetünk otthonunkba, így teremtve meg otthonunk melegét.

Keros BG Rodeno Gold falburkolat

Read previous post:
Szárazépítészet: gipszkarton falak – a gipszkarton típusai

Rohanó világunkban a lakberendezési trendek, az otthon légterével, légtereivel kapcsolatos egyedi igények folyamatosan változnak. Újabb és újabb irányzatok ütik fel...

Close