Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

Skandináv stílus fahatású kerámia padlóval

A természetes színek és a fa hatású mintázat rendkívül jól illeszkedik a skandináv belsőépítészeti stílushoz, természetességet képvisel. Egy fahatású kerámia padló kiváló alapja a skandináv otthonoknak.

A Ragno Key padlólap családdal igazán különleges otthont alakíthatunk ki, szinte bármilyen stílusban, hisz a fa mintázat éppúgy illeszkedik egy klasszikus berendezéshez, mint a modern, letisztult otthonokba.

A 15,5*60,5 cm-es nagyméretű faerezett padlólapok minden értelemben modern burkolatnak számítanak, hisz a gyártástechnológia fejlődését tükrözik méretei. E méretekkel a rég múlt idők fa padlóit idézi, modern köntösben.

A Ragno Key padlólap kollekció minden egyes darabja kellemes tapintású és részletgazdag felületekkel rendelkezik. A belső tereknek elegáns, meleg és barátságos stílust kölcsönöz, amelyet a legmodernebb csempegyártási technológiával, innovatív stílusérzékkel érnek el. E kollekció melegséget és egyéniséget kölcsönöz a kortárs enteriőröknek.

Az Ragno Key padlólap egy sokoldalú, természetes és strukturált felületű kollekció, amely 4 színben rendelhető: Dark Natural, White Natural, Beige Natural és Natural Natural. Ez a modern padló design tökéletes választás a belső és külső terekhez.

Alapanyaga kőporcelán (gres, azaz homokkő kerámia), ami tömörsége miatt csekély vízfelvételű, rendkívül kopásálló, szilárd, nagyon kemény és teljes lapvastagságában azonos anyagú. Elhanyagolható vízfelvétele miatt fagyálló, kül- és beltérben egyaránt használható. Kültérben feltétlenül flexibilis, fagyálló burkolólapragasztót kell használni burkoláskor.
Kültéri felhasználását csak fedett helyen, például fedett terasz, kerti pihenő esetén ajánljuk, hisz felülete nem csúszásmentes, így esős időben könnyedén csúszóssá válhat.

Ragno Key padlólap kollekció lehetőséget biztosít az otthon tulajdonosok és a lakberendezők számára egyaránt, hogy lenyűgöző tereket álmodjanak meg. E padlólap remekül kombinálható márvány- és betonhatású lapokkal, virágos és geometriai mintázatú dekorcsempével egyaránt, és a jól kombinált összhatás magával ragadó eredményt ad.

Read previous post:
Az év színe 2024. – Cracked Pepper (Behr)

Minden évben beszámolunk a Pantone mellett a másik legnagyobb festékgyártó cég, a Behr által megválasztott “color of the year”, azaz...

Close