Egyéb Otthon, lakás

Az év színe 2024. – Cracked Pepper (Behr)

Minden évben beszámolunk a Pantone mellett a másik legnagyobb festékgyártó cég, a Behr által megválasztott “color of the year”, azaz az év színéről. A BEHR® által választott 2024. év színét az az önbizalom és az egyéniség kifejezése inspirálta.

A BEHR® által 2024. évre választott szín a Cracked Pepper PPU18-01, mely egy sokoldalú puha fekete, ami minden környezetet kiemel. A mély árnyalat időtlen eleganciát hoz modern vonzerővel, amely tökéletesen párosul a különböző színekkel, felületekkel és anyagokkal a lakó- és kereskedelmi terekben. E szín kiváló választás ha feltűnő megjelenést szeretne, ám akkor is, ha egy finom eleganciával fűszerezett egyszerűség a cél. A Cracked Pepper merész és gyönyörű megjelenést kínál, elegánsan csábító jelenléttel minden felületen.

Ez a puha fekete árnyalat könnyedén átalakíthat és kiemelhet bármilyen teret: megjelenhet lakberendezési kiegészítőkben, egy-egy ajtó, vagy fal részlet színe lehet, és kiválóan illeszthető a konyhába, vagy a fürdőszobának is eleganciát, kreatív megjelenést kölcsönözhet. A Cracked Pepper PPU18-01 kifinomultabbá és drámaibbá teheti otthona külsejét is: ereszcsatornákhoz, a kapuhoz, vagy akár az egész ház külsejéhez is használhatjuk.

Erika Woelfel, a Behr Paint Company alelnöke elmondta: „Ahogy 2024-re tekintünk, a kényelem és az összetartozás érzése továbbra is a tervezési döntések hajtóereje lesz – de most, ahogy az élet visszatér megszokottabb ritmusaihoz, itt az ideje, hogy életre keltsünk érzékszerveinket” „Az étkező aromájának felfokozásától a nappali puhaságának érzetéig a Cracked Pepper minden térben fokozza a természetes kifejezést.”

Bár ez a domináns, mély árnyalat meglehetősen merésznek tűnhet, mégis semlegesként funkcionál. Lenyűgözően néz ki szinte bármilyen stílusú otthonban, a hagyományostól a retrón át a modernig, és jól illeszkedik különféle árnyalatokkal, dekorációkkal, felületekkel és textúrákkal.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy egyre nagyobb a vágy a sötétebb színek használatára a terekben” – mondja Jodi Allen, a Behr Paint Company globális marketing igazgatója. „Ha egy lágy feketét, például a Cracked Pepper-t adunk hozzá, az önbizalom és az egyéniség érzését váltja ki, amit szeretnénk, hogy minden ügyfelünk érezzen egy projekt befejezése után.”

Cracked Pepper PPU18-01 ezt a puha fekete, időtlen és semleges színt szinte bármilyen helyiségbe beillesztheti otthonában.

Inspiráció:

Read previous post:
Az év színe 2024. – Peach Fuzz (Pantone)

Minden évben megjelenik a Pantone által választott év színe, ami a lakberendezésre éppúgy hatással van, mint a divatvilágra. A Pantone...

Close