Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás

Smiling House impregnáló-, és tisztítószerek

A Smiling House impregnáló-, és tisztítószerek tégla-, kő-, beton- és vakolt felületek tisztítására és védelmére szolgáló szerek, melyek használata nem igényel szakértelmet, így a háztulajdonosok által is elvégezhető a felületek tisztítása, ápolása.

A Smiling House tisztítószerek azokban az esetekben lépnek támadásba amikor a hagyományos tisztítók már kudarcot vallanak. Segítségükkel eltávolíthatjuk a vízkövet, algásodást, mohásodást, só kiszivárgást,a cementfátyolt, penészedést vagy akár a falfirkát is.

impregnalasDe nem csak a tisztításra kell hangsúlyt fektetnünk, ugyanolyan fontos a megelőzés is, a tisztítás utáni felületkezelés, hogy a további állapotromlást lelassíthassuk. Az egyenetlen felületen könnyen megül a por, az eső hatására beszívódik a szemcsék közé, ez okozza a felületek elszürkülését.

A szilikon tartalmú szerek nem képeznek bevonatot a felületen, kémiai kötéssel kapcsolódnak a felszín molekuláihoz. Az impregnált felületről a ráült port a csapadék lemossa, nem szívódik be a pórusokba.

Problémás a sírkőtisztítás?
Egy kiadós grill-party után zsírfoltos a kőfelület?
A Smiling House termékekkel, épített kőfelületei ismét eredeti szépségükben ragyoghatnak.

A termékcsalád gyártója 13 speciális tisztítószert és 19 impregnálószert kínál. (pl.: általános fürdőszobai tisztítószer, falfirka eltávolító, fugatisztító, műkőtisztító (savas), cementfátyol eltávolító, zsíreltávolító, salétrom eltávolító, olajfolt eltávolító, műanyag bútor tisztító, füst és korom eltávolító, kősampon, sírkőtisztító szer stb.

smiling house universalA Smiling House impregnáló szerek: az újraszennyeződés elleni védelemre olyan szilikonvegyületeket tartalmazó impregnálók szolgálnak, melyek a felületen szilikongyanta bevonattá alakulnak át. A szilikongyanta bevonathoz a szennyezőanyagok nem tapadnak hozzá, és a víz is lepereg róla. Ennek köszönhetően a lepergő víz hatására “öntisztul” a felület. A korszerű impregnálók összetétele az impregnált felület anyagához illeszkedik, így a védőhatás szinte tökéletes.

impregnalas_falAz impregnálókat több csoportra bonthatjuk:

– égetett agyag termékek (pl.: tetőcserép, tégla, mázatlan járólapok) védelmére: Smiling House Terracotta
– a függőleges felületek (pl.: vakolatlan tégla, ásványi vakolat, mészhomoktégla és fugák) impregnálására, graffiti elleni védelemre: pl.: Smiling House Wall Protector – falimpregnáló, Wall Brick Protector – vakolatlan és szeletelt tégla impregnáló, Wall Antigraffiti Concentrate – graffiti ellen védő bevonat.

– kopásnak kitett vízszintes járófelületek impregnálói, pl.: Universal Protector – univerzális impregnáló beton-, műkő-, térkő-, tégla- és kőfelületre, Clinker & Cobblestone Protector – klinker és térkő impregnáló, Total Protector: természetes és mesterséges köveket keverten tartalmazó felületek (sírkő, műkő) impregnáló.
– természetes kövek védelmére, és esztétikai megjelenés fokozására, pl.: Stone Protector – terméskő, bányászott kő impregnáló, Deep Shine – színmélyítő és erezet kiemelő impregnáló, Stone Balsam – nedves hatású színmélyítő impregnáló, Stone Protector Max – olajtaszító kőimpregnáló.

Tisztítószerek: a Smiling House 13 speciális tisztítószert kínál lakossági felhasználásra, melyek többek között a a cementfátyol-, salétrom-, a zsír és olajfolt-, a penész-, a graffiti-, a füst és korom eltávolításában lesznek segítségünkre, valamint a műkő-,  kő-, tégla-, vakolat-, beton-, fuga-, sírkő- és műanyag kerti bútorok tisztításának saját kezűleg elvégzett tisztítás hatékonyságát növelik.

A Smiling House termék részletes terméktájékoztatóját mindenképp olvassa el, hogy a leghatásosabb legyen az adott felületkezelés.

Read previous post:
Időtálló dizájn, magas minőség – Grohe Euroeco csaptelepek

A Grohe Euroeco csaptelepek magas minőségben, a legújabb technológiai eredmények felhasználásával készülnek. Ehhez párosul a modern, de mégis időtálló vonalvezetés....

Close