Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Modern minimalizmus – Grohe BauLoop csaptelep kollekció

A Grohe BauLoop csaptelep kollekcióban tökéletes egyensúlyt alkot a mai modern dizájn és a mérnöki precizitás. A forma és a funkció összhangja biztosítja a hosszú éveken át tartó szemet gyönyörködtető, ugyanakkor gondtalan, problémamentes használatot.

A BauLoop csaptelepeket meghatározza a tiszta, minimalista formatervezés. A hengeres testek kombinációja a különleges, hurok alakú karokkal merész, mégis esztétikailag kellemes látványt nyújtó kerék egész összképet alkotnak.

bauloop4A látványos dizájn korszerű gyártási technológiával és magas minőségű anyagok felhasználásával párosul. A Grohe nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére. Fontos szempont a vevők elégedettsége, az, hogy a megvásárolt termék örömet szerezzen a vásárlóknak évtizedeken át.

bauloop1A BauLoop termékcsalád széles választékban kínál csaptelepeket a mosdó-, kádtöltő-, zuhany- és bidé csaptelepeken át egészen a konyhai mosogató csaptelepig. Az átfogó kínálatnak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy ez a jellegzetes, modern stílus ne csak a fürdőszobánkban mutasson folytonosságot, hanem akár az egész otthonunkon végigvezethessük azt.

Természetesen a BauLoop termékcsalád a XXI. század egyéb elvárásainak is megfelel. Az egykaros csaptelepeket a Grohe ellátta a SilkMove technológiával. Ezzel a bauloop2fejlesztéssel a víz átfolyásának a mennyiségét és a hőmérsékletet egy egyszerű, de mégis precíz mozdulattal tudjuk a kar mozgatásával szabályozni. A hosszútávon karbantartásmentes működésről a kiváló minőségben készült alkatrészek gondoskodnak.

A BauLoop termékek hosszútávon is tökéletes ragyogását a StarLight technológia biztosítja. Ennek a speciális eljárásnak az eredményeként a BauLoop csaptelepek rendkívül kemény felületüknek köszönhetően különösen ellenállóak a szennyeződésekkel és a karcolásokkal szemben, így fényük az idő múlásával sem kopik meg.

 

Read previous post:
Smiling House impregnáló-, és tisztítószerek

A Smiling House impregnáló-, és tisztítószerek tégla-, kő-, beton- és vakolt felületek tisztítására és védelmére szolgáló szerek, melyek használata nem igényel...

Close