Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Időtálló dizájn, magas minőség – Grohe Euroeco csaptelepek

A Grohe Euroeco csaptelepek magas minőségben, a legújabb technológiai eredmények felhasználásával készülnek. Ehhez párosul a modern, de mégis időtálló vonalvezetés. Ezek együttesen eredményezik, hogy az Euroeco termékcsalád tagjai sok-sok éven át otthonunk megbízhatóan működő díszei lehessenek.

Az Euroeco csaptelepek minden részlete aprólékosan kidolgozott, de a nem hivalkodó kialakításnak köszönhetően a család tagjai euroeco4remek harmóniát képesek alkotni otthonunkban.

A Grohe mint minden termékénél, az Euroeco kollekció darabjainál is gondoskodik arról helyettünk, hogy a víz használatakor ne kelljen a környezet védelme és az élvezeti, vagy kényelmi szempontok között választanunk.

euroeco1Az egykaros csaptelepek tökéletesítésére a Grohe megalkotta a SilkMove technológiát. Ezzel a fejlesztéssel a víz átfolyásának a mennyiségét és a hőmérséklet egy egyszerű, de mégis precíz mozdulattal tudjuk a kar mozgatásával szabályozni. A hosszútávon karbantartásmentes működésről a kiváló minőségben készült alkatrészek gondoskodnak.

Az EcoJoy technológiának köszönhetően akár 50 %-os víztakarékosságot is elérhetünk, amihez jelentős energiatakarékosság is párosul. Azonban a gyöngyöztetőnek és a víz tökéletes áramlásának köszönhetően az élmény, amit a vízzel való érintkezés tud adni, semmit sem csökken.

euroeco3Azt, hogy ez Euroeco termékek megvásárlása igen hosszú távra jó befektetés, a Grohe StarLight technológia garantálja. 75 év folyamatos fejlesztésnek és beruházásnak köszönhetően a Grohe létrehozott egy olyan egyedülálló és precíz galvanizáló folyamatot, aminek eredménye egy rendkívül kemény, tartós és karcálló felület. Ennek és a szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően az Euroeco termékünk még évtizedek múltán is ugyanolyan szép és fényes felületű lesz, mint amikor először beleszerettünk.

 

Read previous post:
Felfrissülés felsőfokon – hidromasszázs- és gőzkabinok

Napjainkban az ideális fürdőszoba a tisztálkodás mellett egyre inkább a jó közérzet, az egészséges életvitel és az ellazulás színhelye. A...

Close