Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert

Stílusos, exkluzív fa mintázat a padlón

A meleg, barátságos otthonok jellemzői közé tartoznak a fa felületek, hisz természetes kisugárzásukkal harmóniával töltik meg a tereket. A mai technológiának köszönhetően otthonunk bármely helyiségébe fektethetünk a valódi fára megszólalásig hasonlító fa hatású padlót, így nem kell kompromisszumot kötnünk sem vizes helyiség, se padlófűtés alkalmazása esetén. 

Ragno Inedito  fa hatású kőporcelán padlólap kollekciója kellemes tapintású és részletgazdag felületekkel rendelkezik. A belső tereknek elegáns, meleg és barátságos stílust kölcsönöz, amelyet a legmodernebb csempegyártási technológiával, innovatív stílusérzékkel, valamint a klasszikus és a kézzel készített textúra megidézésével érnek el. Változatos felületével a kollekció melegséget és egyéniséget ad a kortárs enteriőröknek.

Az Inedito egy sokoldalú, természetes és strukturált felületű kollekció, amely 4 színben rendelhető – Avorio, Nocciola, Cannella és Cenere. Ez a modern csempedesign tökéletes választás a belső és külső terekhez. A kültéri felületek biztonságáért R11 csúszásmentes felülettel is elérhető.

Az Inedito az első Ragno által gyártott fa hatású kollekció, amelyet innovatív technológiák, mint például a 3D Ink és a Sublime Sync alkalmazásával készítettek. Ezek a technológiák lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést a 3D grafika és a struktúrák között, megalkotva a felületek és anyagok összhangját. Az Inedito kollekció mélységet és definíciót ad a fa természetességének és szépségének, valósághűen visszaadva azt. A 3D Ink technológia lehetővé tette, hogy a csempelapok mintázata nem ismétlődik, ezáltal a gondosan válogatott, nemes fából készült padló hangulatát hozza be otthonunkba.

A kollekció lehetőséget biztosít a tulajdonosok és a lakberendezők számára, hogy lenyűgöző tereket álmodjanak meg.

E fahatású kerámia padlólap kollekció otthonunk bármely helyiségébe burkolható, fürdőszobába, konyhába, nappaliba, közlekedő terekbe, de akár a gyerekszobába, hálószobába is. Padlófűtés esetén is alkalmazható, így nem kell aggódnunk a szobai hideg padló miatt. Matt felülete és selymes tapintása maximális kényelmet biztosít otthonunk bármely helyiségében.

Mivel fahatású mázas kerámia padlóról van szó, nem igényel utólagos felületkezelést, vagy különleges bánásmódot, bátran porszívózhatjuk, felmoshatjuk a kerámia burkolatoknál megszokott módon.

Retifikált kivitele szinte észrevétlen fugavastagsággal burkolható, így megteremthető a felület maximális egysége.

Read previous post:
Trend színek 2024. – II.

A színek, amelyekkel körülvesszük magunkat, eredendően befolyásolják hangulatunkat és kifejezik saját személyiségünket. A tökéletes árnyalat kiválasztása a falfestéshez, burkoláshoz, otthonunk...

Close