Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Hagyományos stílus – Zalakerámia Tisza fürdőszobai burkolat család

A Zalakerámia klasszikus, márványmintás Duna és Mura fürdőszobai csempe- és padlólap kollekciók harmadik testvére a Tisza termékcsalád. Ez a kollekció is követi a hagyományos, hazánkban hosszú ideje népszerű divatot, mind a színvilág, mind a pazar márvány megjelenését idéző felület tekintetében.

A Tisza család jellegzetes megjelenéséről a bézs és barna színek gondoskodnak. Ez a két árnyalat amellett, hogy egymással is harmonizál, az egész fürdőszobában könnyűszerrel teremti meg az alapot a békés összhanghoz. Ráadásul ez a színkombináció örök divatnak számít. Időtálló, a változó trendek ellenére mindig sikkes és tetszetős.

tisza2A fényes felületű Tisza csempék egy világosabb bézs, és egy sötétebb barna árnyalatban készülnek. Méretük 20 cm*25 cm.

tisza3Mint már a Duna és Mura kollekcióknál is megszokhattuk, a Tisza család esetében sem felejtkezett el a Zalakerámia a dekoratív végeredmény megalkotásához szükséges listello-ról. Ez a Tisza családhoz illeszkedő színeivel, és a felületén megjelenő finom vonalú növényi ornamentikával teszi teljessé a termékcsalád megjelenését.

A Tisza padlólapok felülete fényes kidolgozású. Ez a stílus tovább fokozza az elegáns összképet a fürdőszobában. A Tisza padlólapok szintén bézs és barna színekben készülnek. Így kerülhet a padló és a falfelület tökéletes harmóniába. Játszhatunk is a színekkel aszerint, hogy végeredménynek frissítően világos látványt szeretnénk-e elérni, vagy egy kicsit bensőségesebb, meghittebb enteriőr a vágyunk.

A Tisza padlólapok mérete 30 cm*30 cm. Padlófűtés használata esetén is burkolhatunk a Tisza termékekkel. A Tisza padlólapok kopásállósága magas (PEI IV), ez garantálja a hosszútávon is kifogástalan és esztétikus megjelenést.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Színek kavalkádja a fürdőszobában

Bár viszonylag kevés időt töltünk a fürdőszobában, mégis életterünk szerves részét képezi. Ezért is fontos, hogy képviselje stílusunkat, színeiben békét,...

Close