Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Színek, stílus és elegancia metro csempékkel

A modern lakberendezés manapság igen kedvelt elemei a klasszikusnak számító metro csempék. Ha magával ragadja a modern nagyvárosi-, metro stílus, vagy akár a klasszikus stílusirányzatok, bátran tervezzen akár metro csempével, a külnféle színek, és dekormotívumok kedvelői is megtalálják a számukra ideálisat.

A Cerámica Álbaro metro csempék megadják a klasszikus, de a modern otthonok ideális alapját is. Színei, dekorelemei láttán garantált a siker.

A metro csempék egyik meghatározó jellemzője a fózolt, “hajlított” szélek, ezzel idézik a klasszikus metrok burkolatának hangulatát.

Konyha, fehér metro csempével burkolva

A klasszikusnak modnható irány a Cerámica Álbaro Blanco Biselado Brillo metro csempe, ami 10*20 cm-es méretével, fényes fehér színével és nem utolsó sorban fózolt szélével valóban a régmúlt idők metro csempéit idézi. Fényes fehér felülete a tisztaság és nyugalom érzetét kelti, és tökéletes választásnak bizonyulhat mind a modern, mind a klasszikus stílusú otthonok konyhájába, és fürdőszobájába egyaránt.

A metro csempével burkolásnál engedjük szabadjára bátran fantáziánkat, ugyanis akár a fehért metro csempék is színben egyező fugaszínnel, vagy nagyon is kontrasztos fugaszínnel burkolva is kiváló designt eredményeznek.

A klasszikus 10*20 cm-es méretű metro csempék esetén nem csak a fugaszínnel játszhatunk! A csempék lerakási módja is feldobja a burkolatot, mint ahogy illusztrációnkon látható. 🙂

Ám ha nem fehér színben gondolkodunk, akkor  is érdemes szétnézni a metro csempék világában.

Mindenképp érdemes szemügyre venni a Cerámica Álbaro Celta Metalico csempét. 10*30-as méretét, és tagoltságát talán elsőre furcsának találjuk, ha ránézünk, és pontosan itt rejlik a különlegessége. E metro csempe egy lapon belül oszott, alap-, és dekor részre, ami dobozon belül vegyesen található meg.
Különlegességét tovább fokozza a színe és textúrája! Metálbarna színű, fényes – matt hatású csempe, amivel garantáltan különleges helyiség hozható létre, akár teljes fali burkolatként, akár csak egy-egy fal-, vagy falrészlet burkolataként alkalmazzuk. Színben egyező fugával burkolva szinte észrevételen marad, mettől-meddig is tart 1-1 csempelap.

E csempe fantasztikus enteriőrt varázsol konyhába vagy fürdőszobába egyaránt, de akár a nappali egy-egy falát, falrészletét is burkolhatjuk vele.

Álbaro Rustico Granate metro csempe

Szeretne extravagás brukolatszínt? A piros-, vagy épp bordó metro csempe választásával nem nyúlhat mellé! Bátor színválasztás, ám a design, az eredmény önmagáért beszél. Domináns színe ellenére retro hangulatú otthonokhoz is kiválóan illeszkedik.

A metro csempével történő burkolás divatja nem véletlen, hisz egyedi enteriőr valósítható meg segítségükkel, még akkor is, ha manapság a reneszánszát éli a metro csempe burkolat.

Metro csempe, kontrasztos fugaszínnel

Read previous post:
HTB zuhanyfalak és kádparaván

Fürdőkád vagy a zuhanykabin az ideális a fürdőszobába? Ebben a kérésben kívülálló nem hozhat döntést, mindenki saját maga, és családja...

Close